Tuesday 8 December 2015

«Καθολική Επιστροφή» ζητά από τα μέλη του ο Παν.Συ.Φι.


Την καθολική επιστροφή των μελών του, στους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ομάδας, ζητά με  ανακοίνωση του ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ, ενώ στην ανακοίνωση του τα βάζει και με αθλητικές (και οπαδικές) ιστοσελίδες που δημοσιεύουν αποσπασματικά της ανακοινώσεις του Συνδέσμου ή τις αγνοούν παντελώς χωρίς να τις δημοσιεύουν, δυστυχώς η αναφορά, αγγίζει κι εμάς, το σχόλιο μας στο τέλος του άρθρου.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση (08.12.2015)
Ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ ενημερώνει τα μέλη του και τους απανταχού ΑΠΟΕΛίστες πως μετά τις τελευταίες εξελίξεις τερματίζεται η αποχή στους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ομάδας μας που συνεπάγεται με ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

               Πριν αναλύσουμε τα γεγονότα που οδήγησαν στην απόφαση αυτή, αξίζει να αναφέρουμε τον αποτροπιασμό μας για κάποιους «δημοσιογράφους» που έχουν συγχύσει την «αθλητική» με την «κίτρινη» δημοσιογραφία που φτάνει μέχρι τα όρια του κουτσομπολιού. Συγκεκριμένες ιστοσελίδες, στο παρελθόν, θεωρούσαν τις ανακοινώσεις μας μη εμπορεύσιμης εκμετάλλευσης μέχρι πρότινος, όπως και με ζητήματα που αφορούν τον κόσμο της ομάδας να αδιαφορούν πλήρως.

Την εβδομάδα που διανύσαμε, είδαμε την εσκεμμένη δημοσίευση συγκεκριμένων κομματιών από τις ανακοινώσεις μας τα οποία από μόνα τους διατυπώνονται διαφορετικά.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Επίσης, είδαμε άλλες ιστοσελίδες (του μηχανισμού μάλλον) να μην δημοσιεύουν το βήμα μας αλλά να δημοσιεύουν κάθε λογής κουτσομπολίστικα σχόλια σχετικά με του οίκου μας. Καλούμε λοιπόν όλο τον ΑΠΟΕΛίστικο κόσμο να ενημερώνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τους επίσημους λογαριασμούς  των φορέων (ΚΑΙ ΜΟΝΟ) του ΑΠΟΕΛ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

                Η λήξη της αποχής πάρθηκε μετά την ανοικτή συνεδρία στις  3/12/15 αφού συζητήθηκε το μέτρο που συναποφασίσθηκε μεταξύ των Δ.Σ της εταιρείας και του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ. Αυτό το μέτρο προνοεί τα ακόλουθα όπως τα είχαμε προαναφέρει:

Αυστηρή διαχείριση στα εισιτήρια που αναλογούν στους συνδέσμους.
                  Α) Ουδείς σύνδεσμος δεν παραλαμβάνει εισιτήρια από μόνος του.

                 Β) Ονομαστική λίστα από κάθε σύνδεσμο για τον παραλήπτη του κάθε εισιτηρίου.

                 Γ) Οτιδήποτε στοιχεία παραλαμβάνει ο σύνδεσμος, παραμένουν εντός συνδέσμου. Κανένας άλλος φορέας ή οργανισμός δεν είναι υπεύθυνος για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

                Δ) Ο κάθε σύνδεσμος είναι υπόλογος στα εισιτήρια του και στον κόσμο που εκπροσωπεί. Παράλληλα αφουγκράζεται τις συνέπειες.

Δημιουργία ομάδας από μέλη των συνδέσμων, αμισθί, με σκοπό την εποπτεία της κερκίδας και αποκλιμάκωση οποιουδήποτε προβλήματος.

Κατάργηση της κάρτας loyalty και προσκόμιση της κάρτας μέλους του συνδέσμου, με ίδια εν μέρει λογική «εφαρμογής», όπου τα μέλη μας θα την χρησιμοποιούν για να παραλάβουν το εισιτήριο που τους αναλογεί και με αυτή θα εισέρχονται στο γήπεδο.

               Όσο αφορά το θέμα της “Loyalty Card” στεκόμαστε στη παραδοχή του προέδρου της εταιρείας πως υπάρχουν αρκετά λάθη στη λειτουργία της και στη δέσμευση του για ΑΜΕΣΕΣ διορθώσεις. Αν η κατάργηση της δεν είναι εφικτή όπως ειπώθηκε εκ μέρους της εταιρείας τότε αναμένουμε πως η λειτουργία της θα έχει ΜΟΝΑΔΙΚΟ κριτήριο την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, μακριά από ταυτοποιήσεις.

               Τελειώνοντας, ΚΑΝΕΝΑ σωματείο ή εταιρεία δεν μπορεί να εμποδίζει την παρουσία των αντίπαλων φιλάθλων στα γήπεδα. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την κατάργηση της ταυτοποίησης τόσο στις άλλες κερκίδες των δικών μας φιλάθλων όσο και στην κερκίδα των αντιπάλων. Το μέτρο αυτό θα χρησιμοποιηθεί σε τακτικές «οφθαλμό αντί οφθαλμού» από όλες τις ομάδες με αποτέλεσμα το μακροπρόθεσμο σχέδιό τους που δεν είναι άλλο από την απαγόρευση μετακινήσεων οπαδών.

               Συνοψίζοντας, αυτή μας η νίκη δεν πρέπει να είναι και η μοναδική. Ας συνεχίσουμε τον αγώνα μας εναντίον της μοντερνοποίησης του ποδοσφαίρου σε όλους τους τομείς. Γι’αυτό και για άλλους 1979 λόγους καλούμαστε για κατάθεση ψυχής και λαρυγγιών σε ένα ασταμάτητο πάρτι επιστροφής! Δεν χρειάζεται να αποδείξουμε τι εστί ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ σε κανένα. Τώρα.. μπάλα παίζουμε ΕΜΕΙΣ. Σήμερα ΟΛΟΙ Λευκόθεο απέναντι στους τούρκους της 9 για το μπάσκετ η ώρα 18:00!

Υ.Γ.1. Σε προηγούμενη μας ανακοίνωση αναφέραμε πως ο κάθε σύνδεσμος είναι υπόλογος στα εισιτήρια του και στον κόσμο που εκπροσωπεί. Παράλληλα αφουγκράζεται τις συνέπειες. Το ίδιο ισχύει και για όσα μέλη δεν στήριξαν την αποχή μας αυτό το διάστημα. Όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο με loyalty card και ταυτότητα να το συνεχίσουν. Ο νοών νοείτω.

Υ.Γ.2. Σεβασμό στους κατόχους διαρκείας που σεβάστηκαν και στήριξαν την αποχή μας.

Υ.Γ.3. Επίσημος φορέας δεν θεωρείται το ΑΠΟΕΛ.νετ.

Εκ φύσεως ανώτεροι..

- APOELGROUP: Παρ' όλον που η ανακοίνωση του Συνδέσμου "αγγίζει" και το apoelgroup αφού καλεί τον κόσμο να ενημερώνεται μόνο από τους επίσημους λογαριασμούς του ΑΠΟΕΛ, εν τούτοις το δημοσιεύουμε χωρίς κανένα πρόβλημα, εξ άλλου στην ιστοσελίδα μας και από ιδρύσεως της, υπάρχει η ενότητα ΠΑΝΣΥΦΙ, όπου φιλοξενούνται οι ανακοινώσεις και τα άρθρα του Συνδέσμου και όχι μόνο, ΕΔΩ!

No comments:

Post a Comment