Tuesday 8 December 2015

Κούνας: Η ομάδα δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της | Σήμερα: «Στη Λεμεσό για το διπλό»


- Βασίλης Κούνας: «Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο» ΑΠΟΕΛ vs Ψησταριά Καπάτσος (Ομόνοια)
- Πετόσφαιρα: «Σήμερα στη Λεμεσό για το διπλό» Α.Ε.Καραβά vs ΑΠΟΕΛ
Βασίλης Κούνας: «Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο»
ΛΕΥΚΩΣΙΑΤΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟΘΕΟ - Ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Καπάτσος Ομόνοια θα έχουμε την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου στις 18:00.Την επιστροφή του κόσμου στο Λευκόθεο περιμένει η καλαθοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιχνίδι με την Ομόνοια. Η τιμωρία των τριών αγωνιστικών εκτίθηκε και το απόγευμα οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν για πρώτη φορά σε εντός έδρας αγώνα την ομάδα μας. Το ντέρμπι θα αρχίσει στις 18:00 και εντάσσεται στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ανδρών.

Η προετοιμασία της ομάδας μας, ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι για τη δεύτερη συναπτή νίκη που θα αναπτερώσει το ηθικό και τις ελπίδες του ΑΠΟΕΛ ενόψει της συνέχειας.

Για το αποψινό ντέρμπι με την Ομόνοια μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΠΟΕΛ ο αρχηγός της ομάδας Βασίλης Κούνας.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


«Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο Λευκόθεο και να στηρίξει την προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών. Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο και θέλει να νιώσει τη δυναμική που προσδίδουν οι πορτοκαλί. Να είναι σίγουροι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να συνεχίσουμε νικηφόρα. Μετά το κακό ξεκίνημα, η ομάδα δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια».
ΣΗΜΕΡΑ: Στη Λεμεσό για το διπλό (Πετόσφαιρα)

Στη Λεμεσό για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες θα ταξιδέψει ο ΑΠΟΕΛ ενόψει του αποψινού αγώνα πετόσφαιρας με την ΑΕΚ Καραβά στο πλαίσιο της 7ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Σπύρος Κυπριανού» και θα αρχίσει στις 20:30.

Η εύκολη νίκη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση λειτούργησε ευεργετικά στους πετοσφαιριστές μας. Η προετοιμασία για το νέο σημαντικό ραντεβού πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και η ομάδα μας δηλώνει έτοιμη για να κερδίσει την ΑΕΚ και να ανέβει στην 4η θέση.

Τις τελευταίες ημέρες προέκυψαν κάποια προβλήματα που στερούν από τον Δημήτρη Παμπακά να παρατάξει την ομάδα πλήρη στον αποψινό αγώνα. Ο Λάμπρος Χατζηπαύλου ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα και ο Ματθαίος Αβερκίου από γαστρεντερίτιδα. Ο Φάμπιο Χόστερ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο χέρι και παραμένει αμφίβολος.

No comments:

Post a Comment