Monday 7 December 2015

Στον απόηχο της ήττας..


Στον απόηχο της ήττας από τον Απόλλωνα και με το βλέμμα στραμμένο στον Ευρωπαϊκό αγώνα της Πέμπτης κόντρα στην Σπάρτα Πράγας στο ΓΣΠ, συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας μας, στο προπονητικό κέντρο στον Αρχάγγελο, κάτω από τις οδηγίες του Γεωργιανού προπονητή κ. Τιμούρ Κετσπάγια.

Στην χθεσινή προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα του Σαββάτου, έκαναν φυσιοθεραπεία, ενώ οι τραυματίες, Μάριος Αντωνιάδης, Inaki Astiz, Πιέρος Σωτηρίου και Νικόλας Ιωάννου έκαναν φυσιοθεραπεία, γυμναστήριο και ατομικό τρέξιμο. Φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο έκανε κι ο Στάθης Αλωνεύτης.

- Η ήττα από τον Απόλλωνα στην τελευταία αγωνιστική του Παγκυπρίου πρωταθλήματος, σκόρπισε απογοήτευση και θλίψη σε ολόκληρο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ, όμως σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω κι ούτε να μας παρασύρει το συγκεκριμένο γεγονός σε ακραίες και επικίνδυνες καταστάσεις για το μέλλον του ΑΠΟΕΛ, ούτε οι αφορισμοί ωφελούν αυτή τη στιγμή.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Ορισμένοι μάλιστα βρήκαν την ευκαιρία να κολλήσουν στον τοίχο τον Τιμούρ Κετσπάγια, προσφέροντας μέγιστη χαρά και ικανοποίηση στους εχθρούς του ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΥ ξεχνώντας πως αυτή η ομάδα δεν είναι δημιούργημα του Τιμούρ.

Έχει κι ο κ. Κετσπάγια τις ευθύνες του και τις εμμονές του, όπως κάθε προπονητής, όμως να μην ξεχνάμε πως έχουμε μπροστά μας την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, όπου εκεί θα πραγματοποιηθούν και οι τέσσερις μεταγραφές που μας αναλογούν, βοηθώντας έτσι την ομάδα να συνεχίσει ανανεωμένη και πιο δυναμικά την πορεία της μέχρι την κατάκτηση του στόχου, που δεν είναι άλλος από το ΝΤΑΜΠΛ.

Φτάνει πια με τις αλλαγές προπονητών, ας αφήσουμε επιτελούς κάποιον να δουλέψει με την ησυχία του και να κριθεί στο τέλος.

- Ψυχραιμία και ομοψυχία είναι που χρειάζεται αλλά και σωστοί χειρισμοί ούτως ώστε να βγούμε από την δύσκολη κατάσταση, συνέστησε κι ο πρώην Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Κρις Τριανταφυλλίδης σε παρέμβαση του, αμέσως μετά την ήττα του «ΘΡΥΛΟΥ» από την Λεμεσιανή ομάδα.

Κ.Τ: «Στον ΑΠΟΕΛ τώρα χρειάζεται ψυχραιμία και σωστοί χειρισμοί μετά από ώριμη σκέψη. Όχι βεβιασμένες κινήσεις και αποφάσεις... Και κυρίως ομοψυχία»


No comments:

Post a Comment