Saturday 19 December 2015

Μια άποψη για τον Tomas De Vincenti

«Ίσως οι περισσότεροι να συμπεριφέρονταν ακόμα χειρότερα!»

Μια άποψη για τον Τόμας Ντε Βινσέντι

Είναι γεγονός ότι οι αντιδράσεις του ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ είναι υπερβολικές και ζημιογόνες για την ομάδα

Είναι γεγονός ότι πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που στη μετά-έπος'12 εποχή έχει συνεισφέρει ως ΟΥΣΙΑ τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον στο ΑΠΟΕΛ

Είναι γεγονός ότι πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που έχει δεχθεί το περισσότερο μπούλιγκ από ΑΠΟΕΛίστες από οποιονδήποτε άλλον ποδοσφαιριστή της ομάδας

Είναι γεγονός ότι η πλειοψηφία των ΑΠΟΕΛιστών δεν τον χώνεψαν ποτέ.

Διερωτούμαι πόσοι από τους άμεμπτους και άσπιλους επικριτές του, αν ήταν στη θέση του υπό αυτές τις συνθήκες, θα συμπεριφέρονταν καλύτερα. Θα μπορούσα να βάλω στοίχημα ότι οι περισσότεροι θα συμπεριφέρονταν ακόμα χειρότερα!

Δεν επικροτώ τη συμπεριφορά του όταν αυτή ζημιώνει την ομάδα μου. Αλλά δεν επικροτώ και το μπούλιγκ που δέχτηκε κατ'επανάληψη σε εποχές που ΔΕΝ υπήρχαν τέτοιες συμπεριφορές, ιδιαίτερα αν αναλογιστώ πού θα ήταν το ΑΠΟΕΛ σήμερα χωρίς τον ποδοσφαιριστή αυτό. Κάτι που βέβαια αυτοί που δεν τον χώνεψαν ποτέ, δεν θα παραδεχθούν και ποτέ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Αυτοί καταντήσαμε να είμαστε. Να αναδεικνύουμε ως ιερή αγελάδα ένα προπονητή που στο κάτω κάτω δεν έδειξε απολύτως τίποτε το θετικό ακόμα στο ΑΠΟΕΛ, αλλά να τρώμε τα παιδιά μας που αν μη τι άλλο έχουν συνεισφέρει και πέντε πράγματα στην πορεία αυτής της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Hara

No comments:

Post a Comment