Thursday 14 January 2016

Οι Φωτογραφίες και το ρεπορτάζ του αγώνα Σαλαμίνα 0-1 ΑΠΟΕΛ | Coca Cola Cup

- Γκολ τεράστιας σημασίας ήταν αυτό που πέτυχε ο Nuno Morais. Ένα γκολ που βάζει τις βάσεις προκρίσεις για τον επαναληπτικό του ΓΣΠ σε 2 βδομάδες, αλλά που ανεβάζει συνάμα και ψυχολογικά τον 3ο Αρχηγό του ΑΠΟΕΛ, ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.
Διαχρονικά τα λίγα τέρματα που σημειώνει ο Νούνο είναι σημαδιακά.
- Ήταν η πρώτη σέντρα από τα αριστερά, του άρτι αφιχθέντα στο παιγνίδι Γιάννη Γιαννιώτα, για να αποκρούσει με το κεφάλι ο αμυντικός της Σαλαμίνας και την μπάλα να φτάνει προς το μέρος του Νούνο Μοράις, ένας μονοκόμματος κεραυνός έφυγε από το πόδι του Πορτογάλου μέσου, με την μπάλα να αναπαύεται στα δίκτυα του εμβρόντητου Μιχαήλ και το κοντέρ να γράφει το 0-1.
- Ξεχώρισαν, η επιστροφή του τεράστιου Πάρντο, η καλή παρουσία του Μάριου Αντωνιάδη και η άνεση του Μιλάνοφ στα αμυντικά του καθήκοντα. Άτυχος ο Καβενάγκι στο δοκάρι και στις ευκαιρίες που βρήκε, MVP ο Νούνο Μοράις, ψυχωμένη η παρουσία του κόσμου στην κερκίδα, συνεχίζει να απογοητεύει ο Βάντερ.

όλες οι φωτογραφίες στη ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


Με τον ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκαν:
Temuri Ketsbaia προπονητής: Urko Pardo, Zhivko Milanov, Amorin, Μάριος Αντωνιάδης, Νεκτάριος Αλεξάνδρου (c), Nuno Morais, Vinicius, Vander Veira, Semir Stilic, Tomas De Vincenti, Fernando Cavenaghi.

Αλλαγές:
Πιέρος Σωτηρίου, Mario Sergio, Γιάννης Γιαννιώτας.

Τέρματα:
Nuno Morais 0-1 «Ο Νούνο ανακάλυψε τον κεραυνό πριν το Δία»

Κίτρινες Κάρτες:
Nuno Morais, Tomas De Vincenti

Όλες οι φωτογραφίες στο Quick photo gallery

Photo Gallery by QuickGallery.com

Το Φωτογραφικό πανόραμα στο AG DOWNLOAD

Το βίντεο του αγώνα στο AG VIDEO GALLERY

Η ζωντανή περιγραφή του αγώνα στο AG LIVEchat

Είπαν μετά το τέλος του αγώνα ΔΗΛΩΣΕΙΣ

SPONSORED: BET365


No comments:

Post a Comment