Thursday 7 January 2016

Ποια είναι η κατάσταση στα ενδότερα


Δεν είναι μόνο ο αγώνας της ερχόμενης Κυριακής με τον ΑΡΗ στην Λεμεσό τελικός, αλλά ο κάθε επόμενος αγώνας του ΑΠΟΕΛ, από εδώ και πέρα, θα είναι στην κυριολεξία και ένας τελικός, αφού η απόσταση από την κορυφή είναι στους -7 βαθμούς, ενώ πιο πάνω από τον ΑΠΟΕΛ υπάρχουν άλλες 3 ομάδες, οι οποίες μάλιστα απολαμβάνουν Διοικητική ηρεμία και απόλυτη -έμπρακτη μάλιστα- στήριξη των οπαδών τους, εν αντιθέσει με την ομάδα μας που μαστίζεται από μεγάλη κρίση σε όλα τα επίπεδα, ας μην κρυβόμαστε.

Δεν είναι μόνο η αποστολή με τον ΑΡΗ που πρέπει να στεφθεί με επιτυχία, αλλά η κάθε επόμενη αποστολή, αφού κάθε νέα πιθανή απώλεια βαθμών από εδώ και πέρα, θα είναι τόσο καταστροφική που θα σημαίνει αυτόματα τον αποχαιρετισμό του φετινού τίτλου, ιδιαίτερα μάλιστα αν συνεχιστεί η σταθερή πορεία των ανταγωνιστών του «ΘΡΥΛΟΥ».

Ποια είναι η κατάσταση στην ομάδα;

Η Διοίκηση παλεύει για να σωθεί η χρονιά αλλά κι η ίδια, ενώ η αντιπολίτευση κτυπά αλύπητα με απειλή την οικονομική εξυγίανση και ζητά την σύγκλιση γενικής συνέλευσης της εταιρείας, (κάποιοι έχασαν τα προνόμια και άλλαξαν εν μια νυκτί στρατόπεδο) κι ο κόσμος αλληλοχτυπιέται οχυρωμένος πίσω από τα πληκτρολόγια.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Χθες έκαναν την εμφάνιση τους στον Αρχάγγελο, αριθμός οργανωμένων, που πήγαν στο προπονητικό κέντρο για να τα "ψάλλουν" (όχι τα κάλαντα) σε παίκτες και τεχνική ηγεσία και να ζητήσουν από όλους να σεβαστούν την ιστορία του συλλόγου.

Ο Τιμούρ από την μεριά του μοιάζει να τα έχει κάπως χαμένα, δεν φτάνουν τα έντεκα (11) αρνητικά αποτελέσματα σε εικοσιδύο (22) συνολικά αγώνες, (ούτε οι προπονητές των πέτρινων χρόνων δεν είχαν ποτέ τέτοιους αριθμούς), φαίνεται να έχει χάσει και τον έλεγχο των αποδυτηρίων, με την προσπάθεια επιβολής του σε κάποιους ποδοσφαιριστές αλλά και στα ενδότερα του Αρχαγγέλου να φαντάζει ολόκληρο βουνό, που πρέπει όμως να ανεβεί αν θέλει να βγει νικητής, εκτός κι αν επαναπαύεται στα ένσημα του συμβολαίου (όπως γράφτηκε) οπότε τα έχει καταφέρει. Αν όχι; οφείλει να βρει τις λύσεις για να επανέλθει η ομάδα στην σωστή πορεία και να διαψεύσει τους πάντες για όλα όσα του φορτώνουν και που δεν μπορούν καν να γραφτούν.

Η ομάδα θα στερηθεί, λόγο τραυματισμού, των πολύτιμων υπηρεσιών του Κωστάκη Αρτυματά, που μάλλον χάνει το υπόλοιπο της σεζόν όπως διαγράφεται αυτή τη στιγμή η κατάσταση του Παραλιμνίτι διεθνή ποδοσφαιριστή, ενώ οι Καρλάο με Ινάκι Αστίς συνεχίζουν να είναι τραυματίες και να μην μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην άμυνα της ομάδας με τον Τιμούρ να προετοιμάζει τον ΡΑΦΑΗΛ για την δύσκολη έξοδο του ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο.

Υπάρχει και το θέμα ψυχολογία, που σε κάποιους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές βρίσκεται στο ναδίρ της, και λόγο της απόδοσης τους αλλά και λόγο της εντονότατης κριτικής που δικαίως ή αδίκως δέχονται, με αποτέλεσμα η κατάσταση ολοένα να χειροτερεύει. Δεν γιατρεύεις την πληγή βάζοντας αλάτι σ΄αυτή.

Στους μόνιμα τραυματίες συνεχίζει να είναι ο Στάθης Αλωνεύτης με μόνο 66 λεπτά συμμετοχής στον φετινό ΑΠΟΕΛ κι αυτά όταν πέρασε σαν αλλαγή σε 3 παιγνίδια. Σε παρένθεση το σκορ κατά τη στιγμή της εισόδου του Στάθη στον αγώνα:
  • 19 λεπτά ΑΠΟΕΛ 6-0 ΑΕΛ (5-0)
  • 25 λεπτά ΕΝΠ 0-5 ΑΠΟΕΛ (0-5)
  • 22 λεπτά ΑΠΟΕΛ 4-0 ΑΡΗΣ (3-0)

Αυτή είναι η κατάσταση στην ομάδα... το σύνθημα ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΝΤΑΜΠΛ δεν θα έρθει με διακηρύξεις και κούφιες υποσχέσεις.

No comments:

Post a Comment