Sunday 10 January 2016

Matchday: ΑΡΗΣ - ΑΠΟΕΛ | Αμυντικός σχηματισμός για σεμινάριο

Με μόνο σίγουρο στην άμυνα τον ΑΜΟΡΙΝ, όλες οι υπόλοιπες θέσεις είναι ανοικτές. Ποιος θα παίξει δίπλα στον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό; Η απουσία των Καρλάο και Αστίζ ακόμα και του νέου μεταγραφικού αποκτήματος Μερκή (κλειστός αλλά δεν ανακοινώθηκε ακόμα) δημιουργεί τέσσερα διαφορετικά σενάρια.

Στον μεν πρώτο και πιο δύσκολο ο Νούνο παίρνει τη θέση, στο 2ο σενάριο και το πιο επικρατέστερο λογικά θα δούμε τον Ραφαήλ Αναστασίου να αγωνίζεται εκεί, ενώ στην προπόνηση ο Τιμούρ δοκίμασε μέχρι και τον Μάριο Αντωνιάδη, φυσικά υπάρχει και το 4ο σενάριο που ακούει στο όνομα Νικόλας Ιωάννου.

Η επόμενη αλλαγή αφορά τον ΑΣΣΟ. Ο Ούρκο Πάρντο είναι έτοιμος από καιρό για να μπει στην ομάδα και το σημερινό παιγνίδι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, αφού κι ο Βάτερμαν χρειάζεται το "ταρακούνημα" του.

Στα άκρα της άμυνας, ο Σέρτζιο παίρνει τη θέση του στο δεξί άκρο και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Ζίφκο Μιλάνοφ πάει αριστερά, ενώ στο άλλο σενάριο, ο Σέρτζιο μένει στον πάγκο κι ο Μιλάνοφ παίρνει τη θέση του, στο δε αριστερό άκρο θα παίξουν ένας εκ των Νεκτάριου Αλεξάνδρου, Νικόλα Ιωάννου ή Μάριου Αντωνιάδη.

Ο αμυντικός σχεδιασμό, η διάταξη, το τελικό σχήμα και λύση που θα δώσει ο Γεωργιανός κόουτς στην άμυνα, θα πρέπει να είναι μάθημα σε ειδικό "Σεμινάριο" ιδιαίτερα αν η ομάδα κερδίσει και η νέα άμυνα καταφέρει να κρατήσει το μηδέν παθητικό.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Η νίκη σήμερα στο Τσίρειο αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα, τον προπονητή, τους παρακοιμώμενους και όχι μόνο.

Όπως γράφαμε όλη τη βδομάδα, τελικός δεν θα είναι μόνο ο σημερινός αλλά ο κάθε επόμενος αγώνας του ΑΠΟΕΛ από εδώ και μπρος, ιδιαίτερα μετά την δραματική κατάσταση που κατάφεραν ΟΛΟΙ τους να φέρουν την ομάδα μας, κάνοντας την, περίγελο στα ραδιοφωνικά καφενεία και στα τηλεοπτικά πάνελ με τους γραφικούς συντελεστές.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
Τερματοφύλακες: Boy Waterman, Τάσος Κίσσας, Urko Pardo.
Αμυντικοί: Mario Sergio, Ανδρέας Ασσιώτης, Μάριος Αντωνιάδης, Νικόλας Ιωάννου, Amorin, Ραφαήλ Αναστασίου, Zhivko Milanov.
Μέσοι: Nuno Morais, Vinicius, Γιάννης Γιαννιώτας, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Vieira Vander, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Εφραίμ, Χριστοδούλου, Semir Stilic.
Επιθετικοί: Πιέρος Σωτηρίου, Fernando Cavenaghi, Mateusz Piatkowski.

Εκτός αποστολής οι τραυματίες Carlao, Astiz και Κωστάκης Αρτυματάς.
Για ακόμα 1 παιγνίδι δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα ο Στάθης Αλωνεύτης με μοναδική παρουσία τα 66 λεπτά συμμετοχής όταν πέρασε σαν αλλαγή σε 3 παιγνίδια. Σε παρένθεση το σκορ κατά τη στιγμή της εισόδου του Στάθη στον αγώνα:
19 λεπτά ΑΠΟΕΛ 6-0 ΑΕΛ (5-0)
25 λεπτά ΕΝΠ 0-5 ΑΠΟΕΛ (0-5)
22 λεπτά ΑΠΟΕΛ 4-0 ΑΡΗΣ (3-0)

Πρόβλεψη 11αδας:
PARDO
SERGIO - AMORIN - ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - MILANOV
MORAIS (c) - VINICIUS
DE VINCENTI - STILIC - ΕΦΡΑΙΜ
CAVENAGHI

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:
Τον αγώνα της ομάδα μας κόντρα στον ΑΡΗ, θα διαιτητεύσει ο Γιώργος Νικολάου με Α' Βοηθό τον Μάριο Δημητριάδη και Β' Βοηθό τον Παύλο Γεωργίου. 4ος Διαιτητής ο Χρίστος Ηλία και παρατηρητής ο Γιώργος Πεκρής.

ΚΑΡΤΕΣ:

Τέσσερις ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο όριο των κίτρινων καρτών. Ο Νεκτάριος στις 5 και οι Βάντερ, Αντωνιάδης, Αρτυματάς (δεν αγωνίζεται) στις 3.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 16:30.
Στους φίλους του ΑΠΟΕΛ θα παραχωρηθεί η Ανατολική Κερκίδα.
Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο.
Εισιτήρια μόνο με προπώληση, σήμερα από το ξενοδοχείο CURIUM PALACE στη Λεμεσό μέχρι τις 17:00 ή από το διαδίκτυο μέχρι τις 15:00
Τιμή, €12 κανονικό, €8 μαθητικό, €1 παιδικό.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:
Όλες οι πληροφορίες για τα Αστυνομικά μέτρα του σημερινού αγώνα στο Τσίρειο, ΕΔΩ!

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:

Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, από το κανάλι 201 Cytavision Sports 1.

LIVEstream:
Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ. Για εγγραφή ΕΔΩ.

Πληροφορίες *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

LiveChat:

Ζωντανή περιγραφή LIVEchat του αγώνα, θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας με ταυτόχρονη ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με το ApoelGroup την ώρα του παιγνιδιού.

Χορηγός:

Ώρα έναρξης του αγώνα στις 18:00 το απόγευμα, ενώ η ζωντανή περιγραφή από την ιστοσελίδα μας, θα αρχίσει στις 17:30

ΣΗΜΕΡΑ:
Κυριακή, 10 Ιανουαρίου
16:00 Δόξα - Ανόρθωση (Cytavision Sports 2)

ΑΡΗΣ:
Embedded image permalink

Όλοι πλην του τραυματία Μηνά Αντωνίου, υπολογίζονται από τον Εουγκέν Νεαγκόε για τον σημερινό αγώνα.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Στους 9 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ ως γηπεδούχο στο Τσίρειο, ο ΑΠΟΕΛ μετρά 6 νίκες, ο ΑΡΗΣ 1 ενώ 2 αγώνες έληξαν ισόπαλοι.
  • 25/01/14 ΑΡΗΣ 1-3 ΑΠΟΕΛ
  • 07/10/13 ΑΡΗΣ 1-0 ΑΠΟΕΛ
  • 21/01/12 ΑΡΗΣ 0-1 ΑΠΟΕΛ
  • 30/10/09 ΑΡΗΣ 0-2 ΑΠΟΕΛ
  • 02/12/07 ΑΡΗΣ 2-2 ΑΠΟΕΛ
  • 22/04/07 ΑΡΗΣ 2-3 ΑΠΟΕΛ
  • 16/10/04 ΑΡΗΣ 0-3 ΑΠΟΕΛ
  • 01/09/02 ΑΡΗΣ 1-3 ΑΠΟΕΛ
  • 04/11/00 ΑΡΗΣ 2-2 ΑΠΟΕΛ

ΤΙΜΟΥΡ:
Απολογισμός Τιμούρ 2015/16: Σε 22 αγώνες (Πρωτάθλημα και Ευρώπη) 9 ήττες, 2 ισοπαλίες και 11 νίκες.

No comments:

Post a Comment