Monday 22 February 2016

«"Μωρά" Θαύματα» ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ρεπορτάζ αγώνα, Ανόρθωση 1-2 ΑΠΟΕΛ

 - ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα, μπράβο στους ποδοσφαιριστές, μπράβο στα "Μωρά" Θαύματα του Τιμούρ, μπράβο στον Κόουτς, μπράβο σε όλη την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Έξυπνο παιγνίδι, με υποδειγματική πειθαρχία από τους ποδοσφαιριστές του Τιμούρ οι οποίοι πέτυχαν μια καθαρά επαγγελματική νίκη πάνω στην Ανόρθωση, που τους εδραιώνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
- Νικηφόρο ήταν πέρασμα του ΑΠΟΕΛ από το ΠΑΠ, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα αφού έλεγχε τον αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του, με εξαίρεση τα αρχικά στάδια του παιγνιδιού.
- Το έξυπνο "κλέψιμο" της μπάλας από τον ΝΤΕΒΙ στο ημικύκλιο του κέντρου και στη συνέχεια η επίτευξη του εκπληκτικού τέρματος με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την καλύτερη ασίστ της αγωνιστικής που του σέρβιρε Γιώργος Εφραίμ, έθεσε τις βάσεις για την 1η εκτός έδρας νίκη σε ΝΤΕΡΜΠΙ του ΑΠΟΕΛ, στο φετινό πρωτάθλημα.
- Το δεύτερο κλέψιμο της μπάλας, αυτή τη φορά από τον Γιώργο Εφραίμ, έφερε τη 2η ασίστ του Γιώργαρου και το 2ο και καθοριστικό γκολ του ΑΠΟΕΛ με σκόρερ τον Πιέρο Σωτηρίου που είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα αλλά στάθηκε άτυχος.                     ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
- Φοβερό σουτ με κατάληξη το οριζόντιο δοκάρι, είχε ο ΝΤΕΒΙΣ λίγο μετά το 0-2. Δεν υπήρξαν υστερήσαντες από τον ΑΠΟΕΛ. Όλοι ήταν υπέροχοι. Έτσι και στη συνέχεια για το 3ο συνεχόμενο ΝΤΑΜΠΛ.

- Το γκολ της Ανόρθωσις δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς υπήρξε παράβαση Όφσαϊντ στην συγκεκριμένη φάση.
- Πολύ δύσκολο απόγευμα, πέρασε ο ΚΟΥΤΣ του ΑΠΟΕΛ κ. Τιμούρ Κετσπάγια, από την εχθρική υποδοχή των οπαδών της Ανόρθωσις.

- MATCH FACTS

Οι φωτογραφίες του αγώνα στο Quick photo gallery

Photo Gallery by QuickGallery.com

Όλες οι φωτογραφίες: AG PHOTO GALLERY

Το βίντεο του αγώνα: AG VIDEO GALLERY

Η άμεση περιγραφή του αγώνα: AG LIVEchat

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΤΕΒΙΝΟΥ

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑ

Το πρόγραμμα αγώνα: MATCH PROGRAMME

Sponsored:
«Το Ταβερνάκι του ΑΠΟΕΛ» ΤΗΛ: 22466933
95B Λεωφόρος Κέννεντυ, 1077 Λευκωσία | Η ταβέρνα του κάθε αδελφού ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ

No comments:

Post a Comment