Tuesday 2 February 2016

Η ιστορία όμως δεν ξεγράφεται.. | Παν.Συ.Φι.

Με μαύρη ενδυμασία ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Μιχάλη Καρή καλεί τον κόσμο ο Παν.Συ.Φι. στην ανακοίνωση του, ενώ αναφέρεται εκτενώς για το «ευ αγωνίζεσθαι» τον Γιαννιώτα και τον Χρύση, αλλά και για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο.

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση 2.2.2016

Τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες στα ΜΜΕ μας εξαναγκάζουν να υπερασπιστούμε την ομάδα μας. Η ιδέα και μόνο ότι η κούπα τελικά θα καταλήξει στον εξώστη της Κένεντι προκαλεί ίλιγγο στο κάθε ανύπαρκτο και κομπάρσο που ασχολείται με το ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Μέσα από μια φάση στην οποία έχει γίνει τόσο μεγάλος ντόρος προσπαθούν ορισμένοι να βρουν εξιλαστήριο θύμα.

Αυτοί που σε 4 αγώνες δέχθηκαν 19 γκολ από τον Αυτοκράτορα.

Η ιστορία όμως δεν ξεγράφεται όσο και αν προσπαθείτε με αυτό τον τρόπο να την «διαγράψετε». Όπως τότε ο Χρύσης Μιχαήλ με την ίδια αντίπαλο, έτσι και ο Γιαννιωτάς, ζώντας και βλέποντας το θέατρο του παραλόγου με τις θεατρικές παραστάσεις των αντίπαλων ποδοσφαιριστών και τα συνεχής πεσίματα για δήθεν τραυματισμούς σωστά έπραξε για την μη τήρηση του «Ευ αγωνίζεσθαι».

Σαν ομάδα και κόσμος έχουμε αποδείξει περίτρανα στα 90 χρόνια ιστορία μας πως είμαστε πλήρης υποστηρικτές του «Ευ αγωνίζεσθαι», αλλά σε καραγκιοζοπαραστάσεις δεν θα λάβουμε ποτέ μέρος.

Ακόμη ένα θέμα το οποίο μας απασχολεί είναι η χαμηλή προσέλευση των οπαδών του ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο. Τα αίτια είναι γνωστά και καλά κάνουμε να μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Εμείς ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ θα θέλαμε να στείλουμε ένα μήνυμα στους αγνούς οπαδούς του Θρύλου, να κλείσουν τα αυτιά σε αυτούς που προσπαθούν να διχάσουν τον κόσμο για προσωπικές τους φιλοδοξίες και οικονομικό όφελος, να στηρίξουν την ομάδα όπως έχει και στο τέλος θα κριθούν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως! Ενωμένοι σαν μια γροθιά να ξυπνήσουμε το ηφαίστειο της Λευκωσίας!

Κλείνοντας δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στον άδικο χαμό του αδερφού μας Μιχάλη Καρή ο οποίος προδόθηκε από την καρδιά του. Ο Μιχάλης ήταν από τους πιστούς στρατιώτες του Θρύλου στηρίζοντας τον αδιάκοπα. Από τις παλιές καραβάνες του Παν.Συ.Φι. και γι αυτό θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας όπως στον επόμενο αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας πορευθούν με μαύρη ενδυμασία ως ελάχιστο φόρο τιμής.

“ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ”

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Εκ Φύσεως Ανώτεροι

No comments:

Post a Comment