Monday 1 February 2016

Ο Πορτογάλος Estrela (-21) η τέταρτη μεταγραφή

Orlando City SC USA released defensive midfielder Estrela (former Benfica, born in Angola)

18:35 Η 4η και τελευταία μεταγραφή για την χειμερινή περίοδο είναι του Πορτογάλου Estrela διεθνή με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας U21.

Ο Estrela παίρνει τη θέση του Σκοπιανού Valmir Nafiu κι έτσι δεν χρειάζεται να αποδεσμευτεί κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα πορευθεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος με τον Πολωνό Πιατκόφσκι παρά τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα περί αποδέσμευσης του, αυτό που μένει τώρα είναι όπως αξιοποιηθεί αναλόγως για να μην συνεχίσει η ομάδα να πληρώνει σκόρπια λεφτά.

Σύναψη συμφωνίας με Valdmiro Tualungo Paulo Lameira (Estrela)
Ημερομηνία Έκδοσης: Φεβ 01, 2016

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Valdmiro Tualungo Paulo Lameira (Estrela). Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 ετών με την ομάδα μας και ενσωματώνεται άμεσα στις προπονήσεις.

Είναι γεννημένος στις 22/09/1995.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και είναι διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας U21.

- Ο νεαρός Estrela είναι επιλογή του προπονητή Τιμούρ, κι αν κρίνουμε από τις μέχρι τώρα επιλογές του Κετσπάγια με Μερκή - Μιλάνοφ και Γιαννιώτα, πρέπει να να νιώθουμε και να είμαστε αισιόδοξοι.

Ο νεαρός Estrela είναι άπειρος αλλά ανερχόμενο ταλέντο... τα ίδια δεν λέγαμε και για τον ΝΑΦΙΟΥ; Μακάρι να μας βγει ο νεαρός.


No comments:

Post a Comment