Friday 26 February 2016

Χωρίς «Αργεντίνικο ταγκό» η Αποστολή με Αγία Νάπα

Με τους δυο Αργεντίνους σούπερ σταρς, Ντε Βινσέντι και Καβενάγκι, να μην είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με την Αγία Νάπα, ολοκληρώθηκε στο προπονητικό κέντρο στον Αρχάγγελο, η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα στο ΓΣΠ, κόντρα στην υποβιβασμένη από καιρό ΑΟΑΝ, για την #25η αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Cyta.

Ο Φερνάντο Καβενάγκι βρίσκεται στην Βαρκελώνη για θεραπεία στο γόνατο από τον γιατρό που εγχείρησε τον Ούρκο Πάρντο και θα παραμείνει εκεί για δύο εβδομάδες, ενώ ο Ντε Βινσέντι έμεινε εκτός αποστολής λόγο κίτρινων καρτών.

Απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών, συμπλήρωσε κι ο Νούνο Μοράϊς που έχει μείνει κι αυτός εκτός αποστολής.

Με την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης, ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων Τιμούρ Κετσπάγια, ανακοίνωσε την 22μελή αποστολή για τον αγώνα με την Αγία Νάπα.

Πέραν του τραυματία Μάριου Αντωνιάδη, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του Γεωργιανού Κόουτς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Boy Waterman, Urko Pardo, Τάσος Κίσσας.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Mario Sergio, Zhviko Milanov, Νικόλας Ιωάννου, Amorin, Carlao, Inaki Astiz, Γιώργος Μερκής.

ΜΕΣΟΙ: Vinicius, Κωστάκης Αρτυματάς, Estrela, Semir Stilic, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Στάθης Αλωνεύτης, Γιώργος Εφραίμ, Γιάννης Γιαννιώτας, Vander Vieira.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Πιέρος Σωτηρίου, Mateusz Piatkowski.

Προπόνηση:
  • Στη σημερινή προπόνηση πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε ο Αντωνιάδης. 
  • Πρόγραμμα αποκατάστασης ξεκίνησε σήμερα στην Ισπανία ο Cavenaghi.
- Διαιτητής του αγώνα με την Αγία Νάπα, ορίστηκε ο Νικόλας Αθανασίου με Α' Βοηθό τον Ανδρέα Π. Ανδρέου, Β' Βοηθό τον Νίκο Εγγλέζου και 4ο διαιτητής τον Σάββα Ζαφείρη. Παρατηρητής Διαιτησίας ο κ. Ιωάννης Χατζηιωσήφ.

- Αφιερωμένη στο Σύνδεσμο Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων "Μοναδικά Χαμόγελα", θα είναι η 25η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

No comments:

Post a Comment