Wednesday 23 January 2013

Το αυτούσιο άρθρο του au-79.net


Πιστέψαμε, πoρωθήκαμε, οργανωθήκαμε και 16000 ΑΠΟΕΛιστες κατέβηκαν στο ΓΣΠ με ένα και μοναδικό στόχο, την νίκη και τους 3 βαθμούς. Οι οργανωμένοι προετοιμάστηκαν από νωρίς, ο υπόλοιπος κόσμος βρισκόταν στο γήπεδο τουλάχιστον 1 ώρα πριν και όλοι αναμέναμε να τους αποτελειώσουμε και να διατηρήσουμε το -6 από την κορυφή.

Θέλαμε να δούμε τους ποδοσφαιριστές αποφασισμένους, έτοιμους για το βήμα προς τον τίτλο και σιγά σιγά σε ένα 90’ λεπτό να παίρναμε την νίκη. Δεν υπήρχε λόγος για βιασύνη, δεν υπήρχε λόγος για άγχος και αψυχολόγητες ενέργειες αφού η αγάπη και η στήριξη του κόσμου είναι δεδομένη. Αυτό είδαμε για τα πρώτα 45’ λεπτά, όμως δυστυχώς το ημίχρονο έληξε με μια γλυκόπικρη γεύση αφού θα έπρεπε να τους είχαμε τελειώσει και δεν το κάναμε.

Αφού λοιπόν τους αφήσαμε ζωντανούς τότε ήταν φυσικό επόμενο να αντιδράσουν, μιας και χειρότερα δεν μπορούσαν να αποδώσουν.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Αυτό θα έπρεπε να το περιμένει ο προπονητής μας και να διαφοροποιούσε τα πλάνα του.
Το πώς και το γιατί είναι δουλειά δική του και στα αρχίδια μας αφού όπως έστρωσε ας κοιμηθεί τώρα. Εάν δεν είχε επιλογές στον πάγκο αυτός ευθύνεται, εάν έβλεπε να μας νικούν κατά κράτος στα στημένα αλλά να μην έχει λύσεις αυτός ευθύνεται, εάν ο Ασίς πήρε και τα σώβρακα του Πίντο αλλά ο δικός μας Νούνο ήταν «εγκλωβισμένος» στην άμυνα και δεν μπορούσε να δώσει λύσεις αυτός ευθύνεται. Που δεν είχαμε επιθετικές λύσεις αυτός ευθύνεται. Που «έλιωσε» ο Μαντούκα αφού εδώ και 2 μήνες παίζει μόνος του, με αποτέλεσμα προχθές να ήταν καμένος από το 55’, αυτός φταίει. Που ο Νεκτάριος αγωνίζεται αριστερό μπακ με το έτσι θέλω αυτός φταίει και που ο Μπόρδα δεν είναι ποδοσφαιριστής (πιθανόν να αποφάσισε στο αεροπλάνο εάν θα πήγαινε στο σωματείο για βόλεϊ ή θα ερχόταν στον Αρχάγγελο για μπαλίτσα) ένας ευθύνεται.

Ούτε ο κόσμος, ούτε ο Φοίβος, ούτε ο Τράττος, ούτε ο Θεός, ούτε κανένα φάντασμα ευθύνεται γιατί απλά δεν είμαστε χομονοιατούθκια και δεν μασάμε τες δικαιολογίες κανενός. Για το -6, την αδυναμία του ρόστερ, τις 2 αλλαγές που φύλαξε για το κύπελλο, τα κενά στην άμυνα, τους παίκτες που δεν αγωνίζονται στην φυσική τους θέση και το ότι δεν έχουμε επιθετικούς ευθύνεσαι εσύ, αγαπητέ μου Ιβαν Γιοβάνοβιτς. Εσύ έλειπες από το γήπεδο προχθές και όχι ο κόσμος ή οι ποδοσφαιριστές. Μπορεί ο Μπίδης να μην κλώτσησε, ο Νεκτάριος να τα βρήκε σκούρα με τον πατατάρη τον Χριστοφή, ο Μπόρδα να μην μπόρεσε να δώσει σωστή πάσα, αλλά όλοι αυτοί είναι υπό την δική σου καθοδήγηση και αγωνίζονται με την δική σου έγκριση. Κανένας δεν επηρεάζει το έργο σου, κανένας δεν παρεμβαίνει στην δουλειά σου ούτε στις αποφάσεις σου και κανένας δεν σου αρνήθηκε τίποτα και κανένα μέσο για να πετύχεις τους στόχους ΜΑΣ.

Όλοι εναποθέσαμε τις ελπίδες μας, τους στόχους μας, τα λεφτά που όλοι μαζί κερδίσαμε στα χέρια σου για να τα διαχειριστείς όπως εσύ νομίζεις και εσύ παρουσίασες ένα σύνολο το οποίο μέχρι τώρα αδυνατεί να πάρει τον τίτλο. Εάν θα σε συγχωρέσουμε, τιμής ένεκεν, και σε κρατήσουμε και του χρόνου αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Πρώτα όμως επιβάλλεται να παραδεχτείς τα λάθη σου, να χωνέψεις ότι τα έκαμες μαντάρα και να δουλέψεις πιο σκληρά. Επειδή αγαπητέ μου Ιβάν θα ήταν κρίμα και άδικο να παραμείνει η εντύπωση πως ο μόνος που δεν «πεινούσε» και δεν γυάλιζε το μάτι του προχθές ήσουνα εσύ…επειδή με αυτή την εντύπωση φύγαμε από το ΓΣΠ το Σάββατο το απόγευμα…

ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ…
ΑΠΟΕΛ – ΘΡΥΛΟΣ – ΝΤΑΜΠΛ

ΥΓ Ανοίξτε τις πόρτες του Αρχαγγέλου, αφήστε τον κόσμο να δει τους παίκτες στα μάτια προτού είναι αργά και κατεβούμε από μόνοι μας!! Έχουμε κουραστεί να προσπαθούμε να σας σώσουμε από την καταστροφή…

ΥΓ2 Ο όποιος δρόμος μακρύς και δύσκολος, γίνεται λιγάκι πιο ευχάριστος και πιο εύκολος όταν έχεις τον κατάλληλο συνοδοιπόρω…

No comments:

Post a Comment