Friday 25 January 2013

Ο διαχειριστής Πρόεδρος και "bussines man of the year"


Ο διαχειριστής Πρόεδρος και "bussines man of the year" κ. Φοίβος, πότε θα πάρει τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια του? Θα φύγει ή θα μείνει?

Η κρίση θέλει ΗΓΕΤΗ κ.Φοίβο κι εδώ φάνηκες κατώτερος των περιστάσεων και μην μου πείτε για επιτυχημένη διοίκηση διότι απλή διαχείριση κάνατε πέρσι και μάλιστα στα εύκολα.

Τέτοια απλή διαχείριση με τις απίστευτες επιτυχίες, της καλύτερης ομάδας που είχε ποτέ το ΑΠΟΕΛ (έτσι διατυμπάνιζαν όλοι πέρσι) μπορούσε να την κάνει κι ο Τσιουπής, όχι ένας Πρόεδρος της εμβέλειας του κ.Φοίβου.

Βλέπετε η περσινή επιτυχημένη διαχείριση έμεινε ανεξεταστέα στις Ευρωπαϊκές εξετάσεις του φετινού καλοκαιριού.

Επέτρεψε το ξήλωμα της καλύτερης ομάδας όλων των εποχών με την αντικατάσταση της από παίκτες αγνώστου ποιότητας, εθνικότητας, πατρότητας και αγνώστου προέλευσης (εξαιρείται η αγορά του Γερκού)

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Δεν τον είδαμε τον κ.Φοίβο πουθενά μπροστάρη ούτε και πρόταξε ποτέ ασπίδα προστασίας, πουθενά, για να προστατεύσει την ομάδα από το ΚΑΚΟ παρασκήνιο και την παράγκα.

Τα πρώτα σημάδια αμηχανίας του κ.Φοίβου φάνηκαν από την εντελώς άκαιρη αποχώρηση του στενότερου του συνεργάτη του κ. Κυριακίδη τον περασμένο Γεννάρη, αλλά σκεπάστηκαν από την Λυών και το Μπερναμπέου.

Ακολούθησαν οι εκλογές στον σύνδεσμο διαιτητών όπου η επικράτηση του τράττου και της κουμπαροκρατίας του, μας άφησε εκτός συμβουλίου του συνδέσμου. Μετά τη Τράττιο νίκη ακούστηκε η εξής φράση σε πηγαδάκι στην αίθουσα "πρέπει να σώσουμε την ΚΥΡΙΑ φέτος, εν η σειρά της"

Άφησε ΚΑΚΟΥΣ και ΣΑρράΝΤα Δαίμονες να αλωνίζουν στην κοπ, στο παρασκήνιο και στην δικαστική, ενώ ο ίδιος πήγε για κυνήγι της αρκούδας στην Σιβηρία. Κι μας άφησε να κυνηγούμε το πρωτάθλημα και κύπελλο με άσφαιρα φυσίγγια. Τα αποτελέσματα γνωστά, πάμε να τερματίσουμε τη σεζόν, Παπαγάλοι, για να μιλήσω και με την γλώσσα του κυνηγού που πιθανόν να καταλαβαίνει καλύτερα.

Στον Αρχάγγελο δεν πάτησε φέτος σχεδόν καθόλου, απλά περνούσε από τον κύριο δρόμο και έπαιζε "πουρού", κρύφτηκε πίσω από την φράση "δεν επεμβαίνουμε στο έργο του προπονητή" και βολεύτηκε με το τραγελαφικό και ανήκουστο "Ιβάν ο απόλυτος άρχοντας του Αρχαγγέλου". Έλεγχος Μηδέν, τα αποτελέσματα γνωστά. Όταν αφήσεις ανεξέλεγκτο το προσωπικό σου κύριε Bussines Man of the Year, θα το κλείσουν το μαγαζί, τόσο απλά.

Μπορεί ο κ.Φοίβος να ενώνει τις "12 φυλές του Ισραήλ", δλδ τις 12 παραδοσιακά Αποελλίστικες οικογένειες της Λευκωσίας που από ανέκαθεν διοικούν το ΑΠΟΕΛ, δυστυχώς όμως την κρίση που κτύπησε φέτος την ομάδα μας, φάνηκε φοβερά "αδύναμος ή άτολμος" για να την διοικήσει ή να την χειριστή.

Ένας ήταν ο Μέγα Αλέξανδρος... όσα δεν λύονται κόβονται κ.Φοίβο.

No comments:

Post a Comment