Wednesday 2 January 2013

Η Manchester United θέλει να υπογράψει τους Ashley Cole και Frank Lampard σαν ελεύθερους παίκτες

Frank Lampard and Ashley Cole


Οι θρύλοι της Τσέλσι, Λάμπαρτ και Κόουλ συμπαίκτες του Σκόουλς και του Γκικς... ?

Η Τσέλσι θα διαλύσει το περίφημο δίδυμο, την λεγόμενη παλιοσειρά, την «παλιά φρουρά» της, και στην  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμοι να την βοηθήσουν σε αυτή τη διαδικασία.

Ο Φάκτορας της Πρέμιερ Λιγκ Σερ Άλεξ Φέρκιουσον θέλει να φέρει τον Φρανκ Λάμπαρντ και τον  Άσλεϊ Κόουλ στο Old Trafford από την Τσέλσι.

Ο αιώνιος έφηβος προπονητής Sir Alex Ferguson πιστεύει ότι οι βετεράνοι θα έχουν μεγάλη επιρροή στους παίκτες του και πιστεύει ακόμη ότι έχουν πολλά να προσφέρουν, έστω και στα τελευταία στάδια της σταδιοδρομίας τους. Τα παραδείγματα του Φέρκι για τους μεγάλους, ηλικιακά  παίκτες είναι πολλά, όπως ο Σκόουλς 39, ο Γκικς 38, ο Όουεν κλπ.

Σύμφωνα με την Daily Star ο Σκωτσέζος άρχοντας προσπάθησε να  υπογράψει το Λονδρέζικο δίδυμο κατά τη διάρκεια του μεταγραφικού παραθύρου αυτού του μηνός, αλλά στην Τσέλσι ήταν απρόθυμοι να τους παραχωρήσουν σε οποιαδήποτε άλλο σωματείο της Premier League.
Συνέχεια...

Έτσι, ο Fergie είναι διατεθειμένος να περιμένει μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν θα έχουν λήξει τα συμβόλαια τους, και να τους υπογράψει, γεγονός που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν να παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ θα κλείσει 12 χρόνια από την ένταξή του στο σύλλογο το 2001.
Το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο και είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Τσέλσι δεν θα του προσφέρει μια νέα συμφωνία.
Ο Α. Cole έχει μια συνεχή παρουσία στην άμυνα της Τσέλσι από το 2006. Το συμβόλαιό του λήγει επίσης το ερχόμενο καλοκαίρι. Η Τσέλσι φέρεται να έχει προσφέρει στον Cole επέκταση συμβολαίου ενός έτους, αλλά τον ίδιο τον ενδιαφέρει μια μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο.

Και οι δύο παίκτες είναι στο στόχαστρο και άλλων ομάδων, όπως φημολογείται.
Για τον Λάμπαρντ υπάρχει ενδιαφέρον από την Queens Park Rangers, την Galaxy LA Αμερικής καθώς και 1 κλαμπ στην Κίνα.
Ο Cole φέρεται να είναι στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν και της Ρεάλ Μαδρίτης.
Αν οι φήμες για τις άλλες ομάδες ευσταθούν, τότε το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ πρέπει να είναι πιο  συγκεκριμένο, και τότε Λάμπαρντ και Κόουλ θα έχουν ευκαιρία για μια μεγάλη συμφωνία που θα τους εξασφαλίζει μέχρι το τέλος της καριέρας τους. Οι Λάμπαρντ, 34, και Cole, 32, ξεχειλίζουν από  μεγάλες εμπειρίες.

No comments:

Post a Comment