Sunday 6 January 2013

Ένα τζιέ Ένα κάμνουν δκυό, έξω οι Αντιποελλίστες από το ΑΠΟΕΛ



1. Έπρεπε να γινόταν δεκτή η παραίτηση του ΙΒΑΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ τον Σεπτέμβρη μετά τον αποκλεισμό από την Μπακού, το είχαμε γράψει και πριν τις γιορτές με το άρθρο μας "Ιβάν που το πας? Καιρός να ΠΑΣ?"
Ότι είχε να προσφέρει ο άνθρωπος το πρόσφερε, ξέμεινε από ιδέες και από έλλειψη πάθους, δεν πάει άλλο.
Ο άνθρωπος απλά εξαργυρώνει τις περσινές επιτυχίες και στρογγυλοκάθεται πάνω στο πιο ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο Προπονητή στην Κύπρο.

2. Δεν χρειάζονται μεταγραφές, το γράψαμε τη περασμένη εβδομάδα, αφού πιθανών να μείνουμε εκτός στόχων μέχρι τέλος του Γενάρη και δυστυχώς πάμε να δικαιωθούμε.

Εκκαθαρίσεις χρειάζονται, αρχής γενομένης από την Διοίκηση της Εταιρείας, κυρίως όμως χρειαζόμαστε ανεξάρτητο Οικονομικό Διευθυντή για να φανεί τι πραγματικά συμβαίνει στα Οικονομικά της Ομάδας. Ο διορισμός εκ των έσω δεν ήτανε σωστός, το γράψαμε από την πρώτη μέρα του συγκεκριμένου διορισμού.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

3. Έξω οι Μισθοφόροι και οι Αντιαποελλίστες από την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ, "Ομάδα-Προπονητές-Διοίκηση"
Αν αληθεύει ότι ο σοφτ κύριος Φοίβος έφυγε από τα μέσα του αγώνα... ελπίζω να επήγε στο γραφείο για τα αυτονόητα κι όχι στο Παβίλιον για διασκέδαση.

4. Το ΑΠΟΕΛ δεν είναι ο Φοίβος, ο Ιβάν και οι λοιποί σχετικοί και άσχετοι... το ΑΠΟΕΛ είναι ο ΚΟΣΜΟΣ του.

Μετά τον αγώνα με την αλκή σήμερα, ο προπονητής προσπάθησε να δικαιολόγηση τα αδικαιολόγητα και δήλωσε ότι ο κόσμος βλέπει τα πράγματα από τη δική του σκοπιά... δυστυχώς όμως κύριε Ιβάν, ο κόσμος για ακόμα μια φορά έχει δίκαιο και από τη στιγμή που διαχωρίζεις τον εαυτό σου από τον κόσμο το παιγνίδι το έχασες. Μόνος σου διαλέγεις να τραβάς γραμμές ανάμεσα μας. Από το περσινό "ο κόσμος μας" έφτασες στο φετινό  "ο κόσμος", ατόπημα μεγάλο Κόουτς, που όλο και θα μεγαλώνει το χάσμα ανάμεσα μας. Το ότι ο κόσμος διαμαρτύρεται, έπρεπε να σε αφορά πρώτα εσένα κι όχι μόνο το κόσμο.
Εδώ πια είναι ξεκάθαρο πως ο κόσμος έχει το αλάνθαστο.
Έχασες ΙΒΑΝ, είσαι απέναντι από τον Κόσμο.

Τα πολλά λόγια είναι φτώσσια. Ότι δεν λύεται κόβεται ΙΒΑΝ.
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΕΛ

No comments:

Post a Comment