Monday 14 October 2013

Η αξία του κάθε ποδοσφαιριστή θα φανεί στο χειροκρότημα


Αφότου έφυγε ο κύριος Πάουλο Σέρτζιο αναρωτιόμουνα, τι σόι ποδοσφαιριστές άφησε πίσω του ο πρώην προπονητής μας?

Τι δυναμικότητας παίκτες μας έφερε? Από τι πάστα είναι φτιαγμένοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές?

Έφυγαν κάποιοι που γνωρίζαμε, καλός ή κακός, όμως αυτοί που ήρθαν δεν μπόρεσαν να δείξουν τα αναμενόμενα, ούτε καν τα βασικά, κάποιες μικρές εκλάμψεις δεν ήταν αρκετές να πειστούμε για την αξία τους.

Τι έφταιξε στην όλη περίπτωση? Αν ήταν κακή έως ανύπαρκτη η προπόνηση του κ. Σέρτζιο, θα φανεί. Αν ήταν η απουσία αγωνιστικού πλάνου και ποδοσφαιρικού συστήματος και πάλιν θα φανεί.

Δεν είναι σκοπός μας να σκαρτάρουμε τους νέους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, διότι υπήρξαν κάποια μεμονωμένα καλά στιγμιότυπα όπου έδειξαν ποδοσφαιρική παιδεία και χαρακτήρα κι ότι είναι φτιαγμένοι από γερή ποδοσφαιρική πάστα.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Εμείς όμως δεν είδαμε συνέχεια σε αυτές τις καλές στιγμές, γιατί δεν μας έδωσαν το είναι τους στα κρίσιμα ενενηντάλεπτα που τους χρειαζόμασταν.

Επιβάλετε λοιπόν, άνοδος, συνέπεια και συνέχεια για να φανούν ικανοί στα μάτια και στη συνείδηση του κόσμου, βοηθώντας και την ομάδα παράλληλα να πετύχει τους στόχους της που δεν είναι άλλοι από την συνεχή διάκριση της ομάδας και την κατάκτηση όλων των διαθέσιμων τίτλων.


Όποιος και αν είναι ο λόγος ή οι λόγοι που οι ποδοσφαιριστές μας δεν έβαλαν ακόμα το καλό αγωνιστικό τους κοστούμι, θα φανεί.

Υπάρχει ένας νέος προπονητής σήμερα στον Αρχάγγελο που μαζί με το τεχνικό επιτελείο του επιτελείο θα προσπαθήσουν να αναστήσουν το ΑΠΟΕΛ.

Κακά τα ψέματα αλλά ο κύριος Σέρτζιο άφησε την ομάδα στον αναπνευστήρα. Ευτυχώς που οι καλή μας τύχη, μας έβαλε στους Ευρωπαϊκούς ομίλους κι ακόμα καλύτερο ευτύχημα που η ομάδα απέχει μόνο 2 βαθμούς από την κορυφή του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Δίνεται λοιπόν μια νέα ευκαιρία σε αυτούς του ποδοσφαιριστές που για τους πιο πάνω λόγους δεν απέδωσαν τα δέοντα, να μας αποδείξουν ότι αξίζουν να φοράνε την φανέλα του ΑΠΟΕΛ κι ότι τιμούν τα χρήματα που παίρνουν από την ομάδα μας.

Ο Γ.Δώνης ξόδεψε αρκετό χρόνο για να μελετήσει την ομάδα και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές μέσα από τα διάφορα βίντεο που προμηθεύτηκε αλλά και με την καθημερινή τριβή που είχε με τους νέους παίκτες του στις εγκαταστάσεις του Αρχαγγέλου. Απόντες μόνον οι κύπριοι Διεθνείς που βρίσκονται με την εθνική ομάδα.

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει μαζικά το παρών του στο Στάδιο Αμμόχωστος και στον  αγώνα με τον πρωτοπόρο Ερμή Αραδίππου.

No comments:

Post a Comment