Saturday 9 November 2013

Πρόεδρος ο Πετρίδης: Άσπρος καπνός από την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ

Πρόδρομος και Χάρης
Το "Κονκλάβιο" του ΑΠΟΕΛ έδωσε το Δακτυλίδι του Προέδρου, στον Πρόδρομο Πετρίδη.

Ο Άσπρος καπνός που βγήκε από την Λεωφόρο Κένεντι, σήμανε και την ανάληψη της Διοίκηση της εταιρείας από τους Πρόδρομο Πετρίδη Πρόεδρο και Χάρη Φωτίου Αντιπρόεδρο.
Οι 2 νέοι ηγέτες του ΑΠΟΕΛ εξέδωσαν πριν από λίγο και την σχετική ανακοίνωση.
Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση...

Κατόπιν κοινής πρωτοβουλίας των κκ. Πρόδρομου Πετρίδη και Χάρη Φωτίου έχει επιτευχθεί συμφωνία για τη σύσταση διοικητικής ομάδας με επικεφαλής τον Πρόδρομο Πετρίδη για άμεση ανάληψη της διοίκησης της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ σε μια περίοδο οικονομικών και αγωνιστικών προκλήσεων.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Η κοινή αυτή πρωτοβουλία εδράζεται σε πλήρη σύμπτωση απόψεων των συμμετεχόντων σε σχέση με τις αρχές που πρέπει να διέπουν την διοικητική λειτουργία της εταιρείας και συγκεκριμένα την διοικητική και οπαδική ενότητα και την αγαστή συνεργασία με το Σωματείο, τη διαχρονική οικονομική υγεία, το σεβασμό και αναβάθμιση της αγωνιστικής και ιστορικής αξίας του ΑΠΟΕΛ, την διαφανή εταιρική διακυβέρνηση με τακτή λογοδοσία και την πίστη στα αθλητικά ιδεώδη.


Το ΑΠΟΕΛ, μια εταιρεία με προϋπολογισμό εκατομμυρίων, δεκάδες χιλιάδες οπαδών και αναβαθμισμένη διεθνή αναγνώριση, πρέπει να διοικείται με επαγγελματισμό, σύγχρονες δομές και πάνω απ' όλα με σεβασμό προς το σύνολο των οπαδών του και των οικονομικών θυσιών τους σε δύσκολες οικονομικά συγκυρίες.

Η διοικητική ομάδα που έχει συσταθεί, δημιουργήθηκε με γνώμονα τις ανωτέρω σαφείς ανάγκες και πληροί τις απαιτήσεις εμπειρίας και εξειδικευμένης τεχνοκρατικής γνώσης.

Είναι πεποίθηση της διοικητικής μας πρωτοβουλίας ότι η άμεση ανάληψη της διοίκησης της εταιρείας θα επιφέρει πολύ θετικές επιπτώσεις αφού θα αποφευχθεί αχρείαστη καθυστέρηση μέχρι τη συγκληθείσα Γενική Συνέλευση σ' ένα ευαίσθητο χρονικά και αγωνιστικά σημείο για την ομάδα και θα δοθεί πολύτιμος χρόνος στη νέα διοίκηση να αναπτύξει το όραμα και τους σχεδιασμούς της.

Δηλώνουμε την ετοιμότητα μας για άμεση ανάληψη της διοίκησης της εταιρείας και προσβλέπουμε στη συνεργασία όλων για το καλό της ομάδας. Η πρόθεση μας αυτή δεν αναιρεί βεβαίως το αναφαίρετο δικαίωμα της απερχόμενης διοίκησης να προβεί σε απολογισμό των πεπραγμένων της.

Η διοικητική πρωτοβουλία καθώς και όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτήν θα παρουσιαστούν σε δημοσιογραφική διάσκεψη όπου θα αναπτυχθεί περαιτέρω το όραμα μας για την ομάδα.

Πρόδρομος Πετρίδης - Χάρης Φωτίου

No comments:

Post a Comment