Wednesday 4 December 2013

Η ομιλία του Νέου Προέδρου του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομου Πετρίδη

Ο πήχης έχει ανεβεί πάρα πολύ ψηλά
Η ομιλία του Νέου Προέδρου κυρίου Πρόδρομου Πετρίδη στην Γ.Σ. της εταιρείας ΑΠΟΕΛ:

«Θα είμαι σύντομος. Κατ’ αρχάς θα ήθελα να υπερευχαριστήσω τον κ. Φοίβο Ερωτοκρίτου για την πεντάχρονη και όχι μόνο προσφορά του, παρουσία του στα διοικητικά. Πράγματι ήταν ο πιο επιτυχημένος πρόεδρος με τις περισσότερες επιτυχίες στο σωματείο μας, στην ομάδα μας. Εύχομαι να έχουμε κι άλλες τέτοιες επιτυχίες.

Ο πήχης έχει ανεβεί πάρα πολύ ψηλά. Παρ΄ όλες τις δύσκολες συνθήκες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε των δυσκολιών, για να περάσει και πάλι η ομάδα μας στην πρωτιά του κυπριακού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Όπως έχω πει στην τελευταία δημοσιογραφική διάσκεψη που κάναμε, στόχος μας είναι η διαχρονική οικονομική υγεία της εταιρείας, ο σεβασμός και η αναβάθμιση της αγωνιστικής και κοινωνικής ιστορικής αξίας και προσφοράς του ΑΠΟΕΛ, η διαφανής εταιρική διακυβέρνηση με τακτή λογοδοσία προς τους μετόχους και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, κι αυτή είναι μια δέσμευση την οποία θα την δείτε να υλοποιείται, και οπωσδήποτε την διοικητική και οπαδική ενότητα και αγαστή συνεργασία μας με το σωματείο.

Αυτά έχω να πω. Να είστε βέβαιοι ότι και τα δέκα άτομα που είμαστε εδώ και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει για να ηγηθώ αυτού του συνδυασμού, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν, άμεσα, για να μπορούμε να είμαστε περήφανοι και πάλι σαν ΑΠΟΕΛίστες. Όχι πως δεν είμαστε περήφανοι για τη μέχρι σήμερα πορεία μας αλλά, όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και αγωνιστικά και οικονομικά.

Αυτά προς το παρών. Όπως έχουμε δεσμευθεί στη δημοσιογραφική μας διάσκεψη ότι εντός των πρώτων 30 ημερών θα σας δώσουμε πλήρη εικόνα που βρίσκεται το ΑΠΟΕΛ οικονομικά και αγωνιστικά, με την έλευση του καινούργιου χρόνου θα ξανακαλέσουμε μια διάσκεψη ή συγκέντρωση προς ενημέρωση των μετόχων μας και του κόσμου μας. Αυτά».

apoelfc.com.cy

No comments:

Post a Comment