Sunday 1 December 2013

Δυσβάστακτο το κόστος λειτουργίας μιας οπαδικής ιστοσελίδας

29/11/2013 στις 12:49 Μια δυσάρεστη στιγμή για όλες τις οπαδικές ιστοσελίδες που καλύπτουν τα ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ. Κλείνει το apoel1926 , αν και η επίσημη ανακοίνωση μιλά για αναστολή λειτουργίας, εν τούτοις προβλέπεται δυσοίωνο το μέλλον και δύσκολη η επαναλειτουργία της, όχι μόνο για την ιστοσελίδα του apoel1926 αλλά και για εμάς τις υπόλοιπες οπαδικές ιστοσελίδες.
Αν δεν βρεθεί χορηγός που να τους στηρίξει, δύσκολα θα επανέλθουν. Το ίδιο ισχύει για όλους, αργά ή γρήγορα. Θέλει όμως ο ΑΠΟΕΛίστας, να χάσει την οπαδική πληροφόρηση? Σίγουρα όχι.

Η κρίση μας έχει κτυπήσει όλους αλύπητα. Από την ίδια κακοτοπιά είχε περάσει και το καλοκαίρι ακόμα μια οπαδική ιστοσελίδα, το monoapoel . Έμειναν για αρκετό καιρό εκτός λειτουργίας μέχρι που επανήλθαν, δεν γνωρίζουμε πως τα κατάφεραν, το ποιο πιθανών είναι να έχουν βρει τον χορηγό που τους εξασφάλισε την συνέχιση της λειτουργίας τους, γι αυτό και βρίσκονται online.

Δεν υπάρχουν σοβαρές αντιδικίες πιστεύω ανάμεσα μας, αδέλφια είμαστε όλοι, και όλους μας ενώνει η αγάπη και η "αρρώστια" μας για τον Θρύλο το Θεό, απλά ο ποιο δυνατός επιβιώνει.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Καμιά οπαδική ιστοσελίδα δεν έχει εισόδημα, αντιθέτως όλες και όλοι μας, στερούμαστε πολλά για να κρατήσουμε την πληροφόρηση στον αγνό ΑΠΟΕΛίστα άμεση. Μοναδική εξαίρεση η πρώτη οπαδική ιστοσελίδα, το apoel.net , η οποία άντεξε στον χρόνο και παραμένει πιστή στην ΑΠΟΕΛίστικη πληροφόρηση για πάνω από μια δεκαετία. Εξ άλλου έχει και μέρος της διαφημιστικής πίττας του παζαριού, κάτι που της επιτρέπει να προσλαμβάνει συνεργάτες με το αζημίωτο φυσικά.

Τα μέσα λιγοστά για όλους μας και η στήριξη από τις εκάστοτε Διοικήσεις ανύπαρκτη, αντιθέτως υπάρχουν φορές που μας βλέπουν εχθρικά και μας πυροβολούν. Προτιμούν να στηρίζουν τις "ουδέτερες" αθλητικές ιστοσελίδες, οι οποίες για το μόνο που δεν είναι, είναι το ουδέτερες. Όλες έχουν κρυφή σωματειακή προτίμηση και κατεύθυνση. Ο κάθε ένας μας τις γνωρίζει.

Να μια σοβαρή πρόκληση προς την νέα Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και τον νέο Πρόεδρο κύριο Πρόδρομο Πετρίδη.

Πως σκοπεύεται να πορευθείτε απέναντι στις οπαδικές ιστοσελίδες κύριε Πρόεδρε?
Εμείς εδώ στο apoelgroup.com θα αναμένουμε με αγωνία την τοποθέτηση σας.

Ποιο κάτω σας παρουσιάζουμε την επίσημη ανακοίνωση του apoel1926 όπως είναι αναρτημένη στον ιστοχώρο τους...

Η ιστοσελίδα μας λόγω της οικονομικής κρίσης και των δυσκολιών που επικρατούν στον τόπο μας, με μεγάλη της λύπη ανακοινώνει στις χιλιάδες υποστηρικτές και αναγνώστες μας, ότι θα αναστείλει μέχρι νεοτέρας τη λειτουργία της, όμως υποσχόμαστε ότι θα επανέλθουμε όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν και ευελπιστούμε ότι αυτό δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί.

Μέχρι τότε θα λειτουργεί κανονικά η ιστοσελίδα μας στο facebook, μέσω της οποίας θα πληροφορείστε τα πάντα που αφορούν στην ομάδα μας και θα έχουμε ανοικτή επικοινωνία με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

Μαζί λοιπόν καθημερινά για ΟΛΑ στη διεύθυνση:
www.facebook.com/apoel1926com


Ο διαχειριστής,
apoel1926com

No comments:

Post a Comment