Tuesday 3 December 2013

Οι "αγνώμονες κι αχάριστοι" ευχαριστούν τον Εθνικό Πρόεδρο Φοίβο


Αφορμή για το σημερινό άρθρο παίρνουμε από τις αντιΑΠΟΕΛίστικες αθλητικές ιστοσελίδες, οι οποίες μας κατηγορούν ως αχάριστους σε σχέση με "το αντίο του Φοίβου χωρίς αναγνώριση" και μας κακίζουν για την συνεχιζόμενη ανάρτηση του συγκεκριμένου πανό στους αγώνες τις ομάδας μας.

Τους απαντάμε...
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον έκανε "πετυχημένο Πρόεδρο", ιδού τα θαυμαστά αποτελέσματα του, χωρίς τον Ιβάν.
Αν ήθελε τιμές, Δόξα, Αναγνώριση και Αποχώρηση όπως του "άξιζε?" όπως λέτε στα άρθρα σας, όφειλε να αποχωρήσει από την πρώτη φορά που υπόβαλε παραίτηση κι όχι στην τρίτη και να έχει καταντήσει σαν τον βοσκό τον ψεύτη.

Το πανό θα συνεχίσει να είναι εκεί μέχρι να φύγουν ΟΛΟΙ αυτοί που ευθύνονται για το σημερινό κατάντημα του ΑΠΟΕΛ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Ο κ. Φοίβος όλο φεύγει κι όλο εδώ είναι ακόμα. Μέχρι και την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να βρει τρόπο να συνεχίσει, έχουν όμως γνώσει οι φύλακες.

Τι φοβάται ο κύριος Φοίβος και δεν θέλει να φύγει?


Το ΑΠΟΕΛ δεν χρωστά στον Φοίβο, ο Φοίβος χρωστά στο ΑΠΟΕΛ.
Ο Φοίβος ευτύχησε να είναι Πρόεδρος στην πιο ένδοξη στιγμή της Ιστορίας του ΑΠΟΕΛ. Δεν έκανε καμιά προσωπική κίνηση στην σκακιέρα των επιτυχιών, όλα τα είχε αφήσει στον αυτόματο πιλότο -βλέπε Ιβάν- και έθρεψε τις δάφνες των επιτυχιών.

Όταν έδιωξε τον ΙΒΑΝ κι ανάλαβε μόνος τον Αρχάγγελο, νόμισε πως με το μαγικό ραβδί θα τα κατάφερνε... τα αποτελέσματα τον έχουν διαψεύσει οικτρά.

Έκανε τις χειρότερες μεταγραφές, έφερε τον χειρότερο προπονητή με την χειρότερη και πιο ανάρμοστη συμπεριφορά για προπονητή του ΑΠΟΕΛ, ανέχθηκε την αγωνιστική ανυπαρξία και τις καταστροφικές πορείες του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα άφησε την ομάδα συνεχώς κολλημένη στην 6η θέση...
ή μήπως η τύχη της κλήρωσης ανήκει στον Φοίβο και μας διαφεύγει.

Οι ευθύνες είναι όλες δικές του κ.Φοίβου, διότι όπως ζητά να του αναγνωριστούν οι επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ, πρέπει να δεχθεί και ΟΛΕΣ αυτές τις αποτυχίες.
Δυστυχώς φεύγει κι αφήνει πίσω του τα κομμάτια του ΑΠΟΕΛ σκορπισμένα εδώ κι εκεί και που καλείτε η νέα Διοίκηση να τα συμμαζέψει εν μια νυκτί.

Ποια είναι αυτά τα κομμάτια? μα η διχόνοια ανάμεσα στον κόσμο, στους Πορτοκαλί, στους Πανσυφίδες, στους Διοικούντες, στην Εταιρεία, στο Σωματείο, στους Μετόχους, στους Παλαίμαχους, τα παλτά στον Αρχάγγελο, τα μη υγιή οικονομικά και άλλα πολλά.
Είναι για όλα αυτά που θέλετε να πούμε ευχαριστώ στον Φοίβο?
Κύριε ΦΟΙΒΟ σε ευχαριστούμε για την "κατάντια" μας. Υπογραφή "οι αγνώμονες"

Οι απερχόμενοι Διοικούντες κατηγορούν τους οργανωμένους για τον πόλεμο που δέχονται, να τους θυμίσουμε ότι όταν καταγγέλλεις τους οργανωμένους σου, στην αστυνομία παραμονή κρίσιμου Ευρωπαϊκού αγώνα, τι να περιμένεις άλλο?
Αυτοί που κατάγγειλαν τους Πορτοκαλί του ΑΠΟΕΛ στην αστυνομία πρέπει να διεκδικούν θέση στο βιβλίο ρεκόρ γκίνες για την παγκόσμια πρωτοτυπία τους.
Αυτό που έκαναν ήταν πρωτάκουστο και πρωτόγνωρο γι αυτό και δεν έχουν θέση στην Διοίκηση, είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι.
Ε αυτοί λοιπόν, που έβγαλαν τον τάφο για να θάψουν τους Πορτοκαλί του ΑΠΟΕΛ, έπεσαν οι ίδιοι μέσα.

Το γήπεδο κύριοι είναι γήπεδο και όχι εκκλησία όπως θέλετε να το μετατρέψετε.
Οι πορτοκαλί είναι είναι οι πιο εκδηλωτικοί και οι πιο ευρηματικοί φίλαθλοι της Κύπρου κι όχι ρομπότ για να τους ελέγχεται με το πάτημα ενός κουμπιού από την παιγνιδοκονσόλα σας.

Η νέα Διοίκηση θα πρέπει να διορίσει ανεξάρτητο Οικονομικό ερευνητή, για να ερευνήσει την πορεία κι την κατάληξη των 55 εκατομμυρίων ευρώ που μπήκαν στα ταμεία της εταιρείας ΑΠΟΕΛ από τις Ευρωπαϊκές πορείες και επιτυχίες των τελευταίων χρόνων.

Πως και γιατί καταλήξαμε να έχουμε ελλειμματικό προϋπολογισμό 2,5 εκατομμυρίων με το τέλος της σεζόν? Αν δε λογαριάσουμε και τις εμπροσθοαφαιρέσεις τις μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, τότε το νούμερο θα αλλάξει κατά πολύ και δυστυχώς θα είναι προς τα πάνω, άγνωστο που θα σταματήσει.

Πως και γιατί βρεθήκαμε να έχουμε οφειλές προς το κράτος άλλα 2,5 εκατομμύρια? Τι στιγμή που διατυμπανίζατε δεξιά κι αριστερά ότι το ΑΠΟΕΛ δεν χρωστά?
Αφού δεν χρωστάμε πως βρεθήκαμε με 5+ εκατομμύρια έλλειμμα?

Για να δούμε ποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους?

Όταν κατοικούμε σε γυάλινο σπίτι... δεν πετάμε πέτρες, κι ο νοών νοείτω.

ΥΓ. Σκόπιμα δεν αναφερθήκαμε στους βοηθούς του Φοίβου, διότι δεν ευθύνονται τόσο, όσο αυτός που τους έβαλε στο πλευρό του, τους συμβουλευόταν και τους ανεχόταν.

No comments:

Post a Comment