Tuesday 17 December 2013

Το ντέρμπι, στις στήλες των ιστοσελίδων και των εφημερίδων


Κάναμε τον γύρο του διαδικτύου, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα κύρια άρθρα των ιστοσελίδων και των εφημερίδων σε σχέση με το ψεσινό ντέρμπι του ΑΠΟΕΛ με το ακελικό παράρτημα.

Ο Θρύλος ποτέ δεν πεθαίνει!
Με τέρματα της… παλιοσειράς (Μαντούκα και Μοράις) ο καλύτερος ΑΠΟΕΛ νίκησε 2-0 την Ομόνοια, διατήρησε την παράδοση του πρώτου γύρου και φώναξε «παρών» για το πρωτάθλημα!
sentragoal Φιλελέυθερος

ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ
Ουσιώδης και μελετημένος ο ΑΠΟΕΛ πήρε άλλη μία σπουδαία νίκη απέναντι στην κατώτερη των προσδοκιών Ομόνοια
simerini Η Σημερινή

ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Από κέρδη άλλο τίποτα
Το χθεσινό ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια δεν είχε μόνο τεράστια βαθμολογική σημασία για το ΑΠΟΕΛ, με την νίκη να σημαίνει κάτι περισσότερο από τους τρεις βαθμούς.
sigmalive.com

ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας οι μεγάλοι νικητές των δύο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής
Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε με 2 - 0 την Ομόνοια στο ΓΣΠ, ενώ ο Απόλλωνας επικράτησε στις καθυστερήσεις του Άρη στο Τσίρειο με 1 - 0.
maxhnews Η ΜΑΧΗ

ΑΠΟΕΛ: Με στόφα πρωταθλητή
Ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε σαν πρωταθλητής και ανάγκασε την Ομόνοια να έχει παθητικό ρόλο σχεδόν σε ολόκληρο το παιχνίδι. Η νίκη κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή. Μια νίκη που συνδυάστηκε με την καλύτερη φετινή εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ σε Κύπρο και Ευρώπη. Κανείς δεν υστέρησε από όσους αγωνίστηκαν.
kathimerini ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΑΠΟΕΛ: Με στόφα πρωταθλητή
Οι «παλιοί» της ομάδας ήταν αυτοί που έβγαλαν τα κάστανα από τη φωτιά.
24sports.com.cy

Μεγάλη νίκη του ΑΠΟΕΛ (2-0) επί της Ομόνοιας
Με νίκη του ΑΠΟΕΛ τελείωσε το ντέρμπι στο Στάδιο ΓΣΠ για την 13η αγωνιστική του Πρωταθλήματος «Γλαύκος Κληρίδης».
inews.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Το ξέσπασμα των πρωταθλητών!
Αρκεί η εικόνα της έκρηξης του Νούνο Μοράις μετά το γκολ του για να αντιληφθεί κανείς πόσο χρειάζονταν οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ αυτό το ξέσπασμα. Ο Πορτογάλος μέσος, από τους πιο παλιούς στην ομάδα, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι αυτή η νίκη είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί...
balla.com.cy

Αν τιμωρηθούν θα φταίει η Δικαστική;
Ο υπέροχος κόσμος του ΑΠΟΕΛ συναντήθηκε με τον υπέροχο κόσμο της Ομόνοιας και δημιούργησαν μία υπέροχη ατμόσφαιρα.
Tο ντέρμπι των "αιωνίων", με αρκετές κροτίδες, φωτοβολίδες, διακοπές στο παιχνίδι κτλ. Και το ερώτημα είναι απλό: αν τιμωρηθούν ο ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια, θα φταίει η Δικαστική;
24h.com.cy

AΠΟΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0 Γαλαζοκίτρινο το ντέρμπι
Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Λευκωσίας, κερδίζοντας την Ομόνοια με 2-0, με τέρματα που επιτεύχθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού.
politis-sports.com ΠΟΛΙΤΗΣ

APOEL beat Omonia in city derby to climb up to fourth place
GUSTAVO Manduca and Nuno Morais both scored in the second half to help APOEL beat Omonia 2-0 on Monday night in the capital’s derby in round 13 of the national football championship at the GSP stadium.
cyprus-mail.com

Αυτό ήταν ΑΠΟΕΛ! (Πολλά τα οφέλη από τη νίκη στο ντέρμπι)
Πέτυχε μια τεράστια νίκη που διαμορφώνει ένα νέο σκηνικό για τη συνέχεια το ΑΠΟΕΛ. Η επικράτηση κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο δεν είναι απλά μια νίκη σε ντέρμπι αλλά κάτι πολύ περισσότερο και οι «γαλαζοκίτρινοι» αποκομίζουν πολλά οφέλη τα οποία θα επιχειρήσουν να αξιοποιήσουν στη συνέχεια για να μπορέσουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις του πρωταγωνιστικούς τους στόχους.
sday.alithia.com.cy


Ήταν καλύτερο, την κέρδισε και την ξεπέρασε
Το ΑΠΟΕΛ ήταν ο νικητής στο πολύ μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος "Γλαύκος Κληρίδης" με αντίπαλο την Ομόνοια, που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας (16/12) στο ΓΣΠ, αφού επικράτησε των "πρασίνων" με 2-0. Τα γκολ των νικητών, που ξεπέρασαν πλέον το "τριφύλλι" στη βαθμολογία έχοντας 26 βαθμούς έναντι 24, ισοβαθμώντας παράλληλα με Ερμή και Ανόρθωση στην 3η θέση, σημείωσαν οι Μαντούκα στο 54΄ και Μοράις στο 74΄.
kerkida.net

Σπουδαία ομάδα, τεράστια νίκη!
Τεράστιας σημασίας ήταν για τον ΑΠΟΕΛ η χθεσινή νίκη κόντρα στους χόχους. Η Ομάδα μας έδειξε στην πιο περίεργη της χρονιά πως παραμένει το μεγάλο αφεντικό και αναγκάσαμε τα χοχάκια να μπουν στα ερμάρια τους, με το γνωστό κλάμα και τη μιζέρια που είναι το κύριο χαρακτηριστικό τους.
monoapoel.com

Πάθος: το βασικότερο συστατικό
Ο καλύτερος φετινός ΑΠΟΕΛ κατάφερε στο πιο κρίσιμο χρονικά σημείο να παρουσιάσει μια αγωνιστική εικόνα που για πρώτη φορά ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό και συνοδεύτηκε με μια σπουδαία νίκη απέναντι στους χόχους. Η σωστή αγωνιστική τακτική, η εμπειρία της παλιοσειράς σε τέτοια ντέρμπι, η ηρεμία και η σοβαρότητα που αντιμετωπίσαμε το ματς από το πρώτο λεπτό, δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα.
apoel.net

«Γαλαζοκίτρινο» το ντέρμπι
Ο ΑΠΟΕΛ ήταν ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι της Λευκωσίας, απέναντι στην Ομόνοια. Οι "γαλαζοκίτρινοι" ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και η νίκη τους πρέπει να θεωρείτε δίκαιη.
protathlima.com

ΑΠΟΕΛ: Με σφραγίδα ανωτερότητας - Γαλαζοκίτρινη κυριαρχία
Πολλαπλά είναι τα κέρδη του ΑΠΟΕΛ από την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν με σφραγίδα ανωτερότητας απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο και απέκτησαν δυναμική και αυτοπεποίθηση ενόψει της έναρξης του β’ γύρου, όπου θα διεκδικήσουν να καλύψουν την διαφορά από τους πρωτοπόρους και να επανέλθουν στην κορυφή της βαθμολογίας.
shootandgoal.com

Μεγάλη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Ομόνοιας
Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, από τους Μαντούκα και Μοράις, ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη επικράτησε 2-0 της Ομόνοιας στο κλασικό ντέρμπι του κυπριακού ποδοσφαίρου και έπιασε την Ανόρθωση στην τρίτη θέση. Δύο οι διακοπές για ρίψη καπνογόνων.
contra.gr

Αποστολή εξετελέσθει - Η "παλιοσειρά" έκανε το καθήκον της
Αποστολή εξετελέσθει ή όπως λένε κι οι Εγγλέζοι "Mission Accomplished".
Όπως το είχαμε προβλέψει και στο σημερινό μας άρθρο, οι "παλιοσειράες" το πήραν πάνω τους και μας έβγαλαν όλους ασπροπρόσωπους. Ξεδίπλωσαν το ταλέντο, την εμπειρία και την ποιότητα τους, χαρίζοντας μας μαγικές στιγμές στο ΓΣΠ με μια νίκη χρυσάφι πάνω στην ομόνοια.
apoelgroup.com



No comments:

Post a Comment