Saturday 8 February 2014

Νίκη με αποδείξεις και +11… futsal ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια 6-4

Την πιο σημαντική νίκη της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδa futsal του Σωματείου μας που επικράτησε με 6-4 στο ντέρμπι της Ομόνοια και έκανε το πλέον αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας με τη νίκη της απέδειξε για άλλη μια φορά την ανωτερότητα της στην φετινή χρονιά ανεβάζοντας παράλληλα στο +11 την διαφορά από την 2η Ομόνοια.

Μεγάλη εμφάνιση απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές μας που απέδειξαν πως δίκαια βρίσκονται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα απέναντι σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια μονοπωλεί το άθλημα με τις κατακτήσεις τίτλων.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές στον αγώνα οι Leo, Αλεξίου που πέτυχαν από δύο τέρματα, μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Johny που ήταν κατά διαστήματα συγκλονιστικός πετυχαίνοντας ένα ακόμα γκολ στο πρωτάθλημα ενώ τον θρίαμβο ολοκλήρωσε ο Χρίστος Ιακώβου που πέτυχε το 6ο γκολ της ομάδας που ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη.

Πολύ καλή εμφάνιση είχε γενικά όλη η ομάδα η οποία στο τέλος πανηγύρισε τη μεγάλη και σπουδαία σημασίας νίκη.

Συγκλονιστική και η παρουσία του κόσμου στο Λευκόθεο η προσέλευση του οποίου ξεπέρασε κάθε προηγούμενο την φετινή χρονιά και η οποία βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα να κατακτήσει τη νίκη.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα ο Λεβαδειακός τον οποίος αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

apoel.com.cy

No comments:

Post a Comment