Saturday 1 February 2014

Ο κόσμος επιστρέφει σήμερα στο ΓΣΠ κι ο ΚΑΚΑ στην 21η διαφορετική 11αδα

Έχουμε διανύσει το μισό της διαδρομής στο Πρωτάθλημα "Γλαύκος Κληρίδης", Έχουμε αγωνιστεί σε 18 αγώνες και μας υπολείπονται ακόμα 18 συμπεριλαμβανομένων των πλέιοφ. Εντούτοις  δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι έχουμε σαφή εικόνα για το που βαδίζει ο τίτλος, μπορεί η αέλ να προπορεύεται με 6 βαθμούς από την ομάδα μας, εν τούτοις όμως όλα είναι ρευστά.

Η ομάδα μας ενισχύθηκε με ποιοτικούς παίκτες κι αν τα εναπομείναντα 18 παιγνίδια παιχτούν στα ίσα, χωρίς παρασκήνιο και επί ίσοις όροις, τότε η κάλυψης της διαφοράς των 6 βαθμών είναι εφικτή.


Η Διοίκηση έκανε το καθήκον της, έκανε ποιοτικές μεταγραφές, κάτι πρωτόγνωρο για την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Τώρα είναι σειρά των ΑΠΟΕΛιστών…
Ο Ερμής απόκτησε τον Οκκά και με τις απουσίες που έχει δεν αποκλείεται να τον δούμε σήμερα βασικό στο ΓΣΠ.

Ο Κακά είναι και τυπικά στην διάθεση του Γιώργου Δώνη αφού έχει εγγραφεί κανονικά στην ΚΟΠ, σύμφωνα με την ίδια την ομοσπονδία.
Θα τολμήσουμε να προβλέψουμε την πιθανή αρχική ενδεκάδα, κι αν ο Δώνης επιλέξει να ξεκινήσει τον ΚΑΚΑ, τότε αυτόματα θα έχουμε την 21η διαφορετική ενδεκάδα του Έλληνα Προπονητή.


ΠΑΡΝΤΟ
ΣΕΡΤΖΙΟ - ΟΛΙΒΕΙΡΑ - ΚΑΚΑ - ΠΙΠΙΝΗΣ 
ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ - ΜΟΡΑΙΣ - ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ - ΜΑΝΤΟΥΚΑ

Ο Χαράλαμπος Προύντζος δήλωσε χθες ότι "Είναι σημαντικό να κερδίσουμε, να πάρουμε τη ρεβάνς και να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για κατάκτηση του Πρωταθλήματος."

Στους διαδρόμους της ΚΟΠ, ακούστηκε η εξής πιθανότητα, "Η αλκή ίσως να κινδυνεύσει με αποκλεισμό από το κύπελλο. Το πιθανόν αυτό τιμωρητικό μέτρο έχει να κάνει με την κατ εξακολούθηση και κατ επανάληψη μη συμμόρφωση της αλκής στο να καταθέσει φάκελλο κριτηρίων. Οι συσσωρευμένες τιμωρίες  της αφαίρεσης βαθμών δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα και ως εκ τούτου η ομοσπονδία προβληματίζεται πολύ.

ΑΠΟΕΛ - ΕΡΜΗΣ 1/2 (18:00) apoelfc.com.cy

Αύριο, 1/2 στις 18:00, η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ερμή Αραδίππου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος "Γλαύκος Κληρίδης".
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Τράττος Λεόντιος με βοηθούς τους Κυριάκου Αγγέλα και Τσεντής Μιχάλης. Τέταρτος διαιτητής ο Τσούκκας Αβραάμ.
Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Πεκρής Γιώργος.
Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ:
Pardo, Χιώτης, Amorin, Αρτυματάς, Oliveira, Gomes, Sheridan, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Πιπίνης, Vinícius, Benachour, Ηλία, Manduca, Morais, Borda, Mario Sergio, Vincenti, Αλωνεύτης, Santin, Kaka, Σολωμού.

Ενημερωθείτε ζωντανά για την εξέλιξη του αγώνα ΑΠΟΕΛ - Ερμής από το επίσημο twitter της ομάδας μας.

No comments:

Post a Comment