Sunday 2 March 2014

Φεύγει ο Χ'Λιασής - Αναλαμβάνει ο Πετεβείνος

Μεγάλη η παρακαταθήκη που αφήνει πίσω της, η φυγή Χ"Λιασή, δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο του Νεκτάριου Πετεβείνου, πρέπει πρώτα να μάθει να "νομοθετεί" ... όπως κάνουν οι συνάδελφοι(?) του άλλων ομάδων.

Καλή αρχή και καλή επιτυχία στον Νεκτάριο. Ο Νεκτάριος θα παραμείνει στο συγκρότημα ΔΙΑΣ μέχρι τις 16 του Μάρτη και στις 17 θα αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα του.

Ανακοίνωση apoelfc.com.cy
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, ανακοινώνει οτι έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον δημοσιογράφο Νεκτάριο Πετεβίνο, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του προϊστάμενου τμήματος επικοινωνίας. Η συνεργασία θα τεθεί σε εφαρμογή στις 17 Μαρτίου.

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος έχει διατελέσει ως επαγγελματίας δημοσιογράφος στο αθλητικό ρεπορτάζ, τα τελευταία 18 χρόνια. Έχει εργαστεί σε όλους τους τομείς της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας.

Παράλληλα η εταιρεία ανακοινώνει ότι ο Πανίκος Χατζηλιασής, ο οποίος μέχρι πρότινος εκτελούσε καθήκοντα Εκπροσώπου τύπου, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εταιρεία, από άλλο πόστο το οποίο καθορίζεται από τις ανάγκες της στο πλαίσιο αναβάθμισης των εργασιών της, συμπεριλαμβανόμενης και της προσπάθειας για πρόληψη και καταστολή της βίας στα γήπεδα.

Η εταιρεία καλωσορίζει τον Νεκτάριο Πετεβίνο στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και εύχεται καλή επιτυχία στον Πανίκο Χατζηλιασή, με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

apoelfc.com.cy

1 comment:

  1. Χαράλαμπος Προύντζος4 March 2014 at 10:18

    "Καλωσορίζουμε τον φίλο Nektarios Petevinos στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Ο Νεκτάριος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, μιλά η επιτυχημένη του δημοσιογραφική σταδιοδρομία. Οι λόγοι πρόσληψης του Νεκτάριου ήταν οι εξής: 1. Σύμφωνα με τη νέα δομή της εταιρείας έχει δημιουργηθεί το Τμήμα Sales, Marketing & PR. Ο Προϊστάμενος Marketing και ο Προϊστάμενος Επικοινωνίας είναι βασικότατα γρανάζια του μηχανισμού της εταιρείας. Ο Νεκτάριος δεν θα είναι απλά εκπρόσωπος τύπου αλλά θα αναλάβει την ευθύνη υλοποίησης της πλήρους αναβάθμισης της επικοινωνίας της Εταιρείας με σκοπό την ανάπτυξη νέων διαδραστικών μεθόδων επικοινωνίας με εκπροσώπους ΜΜΕ, οπαδούς και εξωτερικούς φορείς και την αύξηση της εμπορικής αξίας της εταιρείας και της ελκυστικοτητας της για τους χορηγούς μέσω της επιτυχημένης και στοχευμένης επικοινωνίας. Μεγάλη έμφαση θα δοθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία θα αναδομηθούν εκ βάθρων. 2. Τα Μέλη του Δ.Σ. επιβάλλεται να επικεντρωθούν στην υλοποίηση του πλάνου στρατηγικής το οποίο ήδη βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και το οποίο επιτάσσει τη σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση μετοχών, ενδιαφερομένων επενδυτών και οπαδών. 3. Το πρόσωπο που θα καλύψει το επικοινωνιακό κομμάτι πρέπει να συνάδει με το ύφος που η νέα διοίκηση έχει ήδη επιχειρήσει να μεταδώσει: χαμηλοί τόνοι, τεκμηρίωση, λίγα λόγια - πολλά έργα. 4. Η εμπειρία σε επίπεδο ευρωπαϊκών διοργανώσεων ήταν βασική παράμετρος της επιλογής μας. 5. Ο Νεκτάριος είναι κατά γενική ομολογία αδαμάντινος χαρακτήρας. Αυτό για μας πρέπει να είναι βασικό χαρακτηριστικό όλων των εργοδοτουμενων της εταιρείας, τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο εταιρικό κομμάτι".

    ReplyDelete