Friday 25 April 2014

Υπουργός, Εποπτικού Ρόλου - Η ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.

Κύριε Υπουργέ: Ο Εποπτικός Ρόλος είναι Ρόλος Διακοσμητικός, δεν συμφωνείται;
Εσείς κι οι Αξιωματικοί σας (Αστυνομικός Δ/ντής Λευκωσίας και οι 2 Αξιωματικοί Ασφαλείας) πότε θα αναλάβετε τις ευθύνες σας; Αυτά και άλλα πολλά, περιέχονται στην ανακοίνωση του ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ που ακολουθεί...

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση (25/04/2014) au-79.net

Καταρχήν, θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο μπράβο στην ομάδα αλλά και στον κόσμο που φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών και θύμισαν στους χλεχλέδες της λεμεσού τι θα πει ΑΠΟΕΛ. Μια απάντηση στους πολυλογάδες παράγοντες και οπαδούς της μικρής αελούλλας που κάποτε έκαναν περιοδείες σε όλα τα χωριά της Κύπρου λόγω β κατηγορίας που προχθές έπρεπε να ντρέπονται για δηλώσεις που έκαναν και να το χωνέψουν ότι εμείς θα είμαστε πρωταθλητές. Και αν όπως λένε οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν αντιποδόσφαιρο, ας παρατήσουν αυτό το αντρικό άθλημα και ας αρχίσουν όλοι μαζί πιάνο και μπαλέτο. Από κει και πέρα, αν εμείς θέλουμε να σηκώσουμε το ΤΡΟΠΑΙΟ τον Μάη, πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και την ίδια τρέλα που δείξαμε την Τρίτη. Όταν ο ΑΠΟΕΛίστας θέλει, τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει. Όλοι μαζί ενωμένοι, τρελαμένοι, μα πάνω απ’όλα προσγειωμένοι, θα το σηκώσουμε ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ και για άλλη μια φορά οι γατούλες θα χαζεύουν αποβλακωμένες την πορτοκαλί λάβα που δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο στο πέρασμα της.

Στη συνέχεια, θα αναφερθούμε στα δυσάρεστα του παιχνιδιού της Τρίτης. Εδώ και μέρες, γινόμαστε μάρτυρες ενός τραγελαφικού φιάσκου συζητήσεων και αντιπαραθέσεων μεταξύ αστυνομίας, ΜΜΕ, πολιτικών και σωματείων, οι οποίοι προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν τις αιτίες για τα σοβαρά επεισόδια που ξετυλίχθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα ΑΠΟΕΛ – αελ. Νιώθουμε λοιπόν την ανάγκη και υποχρέωση απέναντι στον αδελφό μας που έχασε το μάτι του (και για κανένα άλλο λόγο) να αναφερθούμε στα γεγονότα όπως ακριβώς έχουν, αφού όπως φαίνεται όλοι οι υπόλοιποι παραποιούν και προσαρμόζουν την αλήθεια στα συμφέροντά τους. Αυτό το καλοστημένο θέατρο του παραλόγου που βλέπουμε να διαδραματίζεται κάθε φορά μετά από επεισόδια σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, έχει σκοπό να αποπροσανατολίσει και για άλλη μια φορά να μην οδηγήσει πουθενά, έτσι ώστε οι επωφελούμενοι της κατάστασης αυτής να συνεχίζουν να εγκληματούν ανενόχλητοι.

Πώς είναι δυνατόν μετά από τόσους σχεδιασμούς και συσκέψεις, να μην υπήρχε αστυνομία  στον κυκλικό κόμβο Λατσιών από όπου θα περνούσε η πορεία των οπαδών της αελ, αλλά και στα γήπεδα φούτσαλ ‘Νουέβο Κάμπο’, όπου και θα στάθμευε; Πού έπρεπε να βρίσκονται αυτοί οι 300 αστυνομικοί με βάσει των σχεδιασμών της αστυνομίας και που πραγματικά ήταν; Γιατί  η πορεία της αελ αφέθηκε χωρίς συνοδεία και περιπλανιόταν ανενόχλητη ανάμεσα στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, με αποτέλεσμα να τυφλωθεί οπαδός μας από τις πέτρες που έριχναν οι γνωστοί “οπαδοί της πέτρας” εκ Λεμεσού; Πρώτιστο μέλημα κάθε υπεύθυνου ασφαλείας σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες είναι να συνοδεύονται οι φιλοξενούμενοι μέχρι να φθάσουν στο γήπεδο ασφαλείς και χωρίς να υπάρξει επαφή των δύο πλευρών. Ακριβώς το αντίθετο φυσικά απότι έκαναν τα σαΐνια της δικής μας αστυνομίας. Όλα τα άλλα, είναι λόγια καθαρά για κατανάλωση.

Επίσης, με μεγάλη έκπληξη ακούσαμε προχθές τον εκπρόσωπο της αελ, Πλουτή Αβραάμ, να ερωτά τον κ. Τσουρούλλη με περηφάνια, “Πέστε μας πότε έγιναν επεισόδια στο Τσίρειο μεταξύ αελ και ΑΠΟΕΛ τα τελευταία 5 χρόνια ;” Εντάξει, είναι γνωστό σε όλους ότι ο κ.Πλουτής δεν διαθέτει και ιδιαίτερα υψηλό δείκτη νοημοσύνης, γι’αυτό να σας θυμίσουμε μόνο ότι πέρσι η πορεία των οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο στάδιο, πάλι λόγω της ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ανυπαρξίας της αστυνομίας, ήρθε αντιμέτωπη στον κυκλικό κόμβο με την πορεία των οργανωμένων οπαδών της αελ, με αποτέλεσμα να γίνει και πάλι συμπλοκή. Αυτό ακριβώς δηλαδή που έγινε και την Τρίτη, με πάλι ένοχο την αστυνομία. Κάποιοι διερωτούνται πως βρεθήκαν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στα επεισόδια. Όταν η αστυνομία αδυνατεί να προστατεύσει τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ από τις πέτρες, ΝΑΙ οι οπαδοί μας και καλά έκαναν, πήγαν στο σημείο για να προστατεύσουν τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ και αυτό θα κάνουν πάντα όταν κάποιοι ανεύθυνοι αφήνουν κάποιες φοιτητριούλες να νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν επεισόδια ανενόχλητες μέσα στην πόλη μας. ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΕΛ, το ξέρετε και σας καίει όλους, μα ευτυχώς για εμάς και δύστυχώς για εσάς η ιστορία του οπαδικού κινήματος έγραψε το όνομα μας με χρυσά γράμματα.

Οι ευθύνες είναι τεράστιες και βαραίνουν μόνο την Αστυνομία και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ο οποίος πρέπει επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες του για την μέχρι σήμερα  του πορεία όχι μόνο για το θέμα της βίας στα γήπεδα, αλλά και για όλους τους τομείς που αφορούν την κοινωνική δικαιοσύνη. Ο αστυνομικός διευθυντής Λευκωσίας και όχι μόνο, πρέπει να σταματήσει να κρύβετε πίσω από το δακτυλάκι του και να μας εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει στις συσκέψεις ΑΦΟΥ ΕΚΕΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Πραγματικά, μένουμε έκπληκτοι κάθε φορά που εμφανίζετε στις οθόνες μας και αποποιείται των ευθυνών του με την δικαιολογία πως ο ρόλος του είναι απλά “εποπτικός”, αν είναι ποτέ δυνατόν.  Κύριε Ιωνά, οι ασήκωτες σας ευθύνες προκύπτουν από την ανευθυνότητα και ανικανότητα ορισμένων που και εσείς στην συνέχεια συντηρείτε και προϋποθέτουν την ανάληψη ευθυνών οποιουδήποτε ιεραρχικά όποιο και να είναι το προσωπικό κόστος. Αναμένουμε να δούμε πότε και αν οι δύο αξιωματικοί που ήταν υπεύθυνοι για την ασφάλεια, θα τιμωρηθούν ή αν θα ακούμε και πάλι κουραφέξαλα. Εμείς προειδοποιούμε ότι τους δύο συγκεκριμένους αξιωματικούς δεν θέλουμε να τους βλέπουμε πλέον ούτε και ζωγραφιστούς γι αυτό να μην τολμήσουν να εμφανιστούν ξανά σε παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ. Διερωτόμαστε αν μόνο οι οπαδοί πρέπει να τιμωρούνται ενώ κάποιοι που ευθύνονται για την απώλεια όρασης στο ένα μάτι οπαδού πρέπει να την βγάζουν καθαρή.

Κλείνοντας δίνουμε νέο ραντεβού νίκης και επίδικης πίστης το Σαββάτο στο ΓΣΠ. Δεν θα βγάλουμε τον σκασμό για 90 λεπτά και θα σπρώξουμε την ομάδα για την νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος!



Υ.Γ Οι οργανωμένοι το Σαββάτο θα είναι στην ανατολική.

Υ.Γ1. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ

Υ.Γ2. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ,  ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ  ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ!!

Υ.Γ3. ΤΡΟΠΑΙΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ…..

Υ.Γ4 ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥΤΣΑΛ!



Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ,

Εκ φύσεως ανώτεροι..


Εκ φύσεως ανώτεροι..

No comments:

Post a Comment