Friday 16 May 2014

Αφού συμφώνησαν, έδωσαν νέο ραντεβού στον εξώστη

Ο κόσμος έδωσε βροντερά το παρών του στην χθεσινή - απογευματινή προπόνηση, εκπλήσσοντας ευχάριστα τον Δώνη και τους ποδοσφαιριστές μας.
#Archangelos
Αρχικά μαζεύτηκαν περίπου 500 φίλοι της ομάδας, καθώς όμως περνούσε η ώρα, κατεύθαναν κι άλλοι, ανεβάζοντας τον αριθμό στους 1000 δημιουργώντας παράλληλα, ατμόσφαιρα ΓΣΠ με Πυρσούς και συνθήματα. Ζήτησαν Πρωτάθλημα και Κύπελλο ξανά στον ΑΠΟΕΛ. Φεύγοντας ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σαββάτο το βράδυ στον εξώστη του σωματείου, μιας και η συντριπτική  πλειοψηφία του κόσμου δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο Τσίρειο αφού δεν υπάρχουν εισιτήρια.

Ο προπονητής κύριος Δώνης, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στον Αρχάγγελο και τους υποσχέθηκε ότι θα είναι συνεπής στο ραντεβού με τον Εξώστη.

#Apoelfc
Μετά την διάθεση των εισιτηρίων στους προνομιούχους των VIP μπόξες (Θεωρεία), μόλις και μετά βίας περίσσεψαν 400 εισιτήρια για τους πρώτους 400 κατόχους καρτών διαρκείας, που θα προλάβουν να στηθούν πρωί-πρωί στις 9 η ώρα, έξω από την Μπουτίκ της ομάδας.
#CrazyApoelFans
Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ που δεν θα μπορέσει να συνοδεύσει την ομάδα στο Τσίρειο, άρχισε ήδη να οργανώνεται σε παρέες για να δουν τον τελικό από την Cytavision. Οι φουκούδες, οι σμίλες, τα κάρβουνα, κι οι μπύρες, θα έχουν την τιμητική τους, και μετά όλοι μαζί στο σωματείο, για την υποδοχή των πρωταθλητών μας από την Λεμεσό και στη συνέχεια όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ανεβάζοντας τους θριαμβευτές στον εξώστη.


Aloha & Γιάννος: ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ - ΑΤΕ ΑΠΟΕΛΛΗΝ ΜΟΥ!!!! 

Πετρίδης:
Όπως τόνισε και ο Πρόεδρος της ομάδας μας κύριος Πρόδρομος Πετρίδης, "είναι τιμή για το Κυπριακό ποδόσφαιρο που κρίνεται ο τίτλος την τελευταία αγωνιστική" και συνέχισε "είναι χαρά μας που σ΄αυτόν τον τελικό είναι αντιμέτωπες οι καλύτερες ομάδες του Κυπριακού Πρωταθλήματος".
Ο Πρόεδρος τόνισε επίσης "την μεγάλη ανάγκη που έχει η Λεμεσός αυτή τη στιγμή για την δημιουργία Ποδοσφαιρικού γηπέδου για τις ανάγκες των Λεμεσιανών ομάδων, Αέλ, Απόλλων και Άρη". συνεχίζοντας ο Πρόεδρος είπε "ο ΑΠΟΕΛ είναι στο πλευρό των Λεμεσιανών στο θέμα του γηπεδικού, και καλώ τους αρμοδίους φορείς να ενσκήψουν πάνω στο πρόβλημα του γηπέδου της Λεμεσού το συντομότερο δυνατόν".

Ο Πρόεδρος της Αέλ κ. σοφοκλέους, παρέθεσε ψες το βράδυ στις 8, δείπνο στο Προεδρείο του ΑΠΟΕΛ, στο 5* ξενοδοχείο Four Seasons της Λεμεσού.
Ραντεβού στον εξώστη, έδωσε κι ο Πρόεδρος "θα τα πούμε το Σάββατο στις 8, τους είπε στα Αγγλικά.
άρχισαν οι προετοιμασίες


Ενημέρωση για προπόνηση (15/05) apoelfc.com.cy
Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας.

Ο Στάθης Αλωνεύτης συνέχισε με ασκήσεις στο γυμναστήριο και πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Ο Άθος Σολωμού ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Ο Άγγελος Καλυφόματος θα αξιολογηθεί αύριο και θα καθοριστεί η περαιτέρω θεραπεία του.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.



No comments:

Post a Comment