Thursday 8 May 2014

Γιώργο Δώνη που το πας?

Γιώργο Δώνη, που το πας με τέτοιες συμπεριφορές?

Δεν επιτρέπονται τέτοιου είδους  αντιδράσεις για έναν Προπονητή του ΑΠΟΕΛ, δεν αναφέρομαι μόνο στον χθεσινό αγώνα αλλά και σε προηγούμενα παιγνίδια σε παράπονα κι από άλλες ομάδες.

Ένας Προπονητής στον ΑΠΟΕΛ, βεβαίως και δεν πρέπει να είναι αρεστός στους αντιπάλους, και έτσι επιβάλλεται, όχι όμως να ρίχνουμε το επίπεδο σε τέτοιο χαμηλό σημείο.

Είναι θέμα ήθους και αθλητικής αρετής, και είμαι σίγουρος ότι ο κ. Δώνης την διαθέτει και με το παραπάνω, εύχομαι να δούμε μια πιο κόσμια συμπεριφορά από εδώ και πέρα, αντάξια της φήμης και της θέσης του ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ στον ΑΠΟΕΛ.

Πάουλο Σέρτζιο
Όταν ο προκάτοχος του κυρίου Δώνη, ο κ. Πάουλο Σέρτζιο έκανε την γνωστή κίνηση, δείχνοντας το μεσαίο του δάκτυλο προς τον διαιτητή του αγώνα με την Μάριμπορ στο μεταξύ μας Ευρωπαϊκό παιγνίδι, ψέξαμε με παρρησία την προηγούμενη Διοίκηση που τον στήριξε, τον κάλυψε και τον κράτησε με αποτέλεσμα στο τέλος να πληρώσουν και οι δύο το μάρμαρο.

Οι βρισιές επιπέδου κερκίδας, δεν επιτρέπεται να εκστομίζονται από κανένα προπονητή κι ιδιαίτερα από τον Προπονητή του ΑΠΟΕΛ.


Αν κάποιοι αντίπαλοι, είναι "άλλης" Εθνότητας, και μάλιστα ενοχλούνται που το λέμε, αυτό φροντίζουν να το επιβεβαιώνουν οι ίδιοι με τις σημαίες άλλων κρατών και ψευδοκρατών που κουβαλούν στο γήπεδο, άρα κύριοι, δεν πρέπει να ρίχνουμε πέτρες όταν ζούμε σε γυάλινο σπίτι, όμως επαναλαμβάνω, αυτό δεν είναι δουλειά του Προπονητή του ΑΠΟΕΛ να τους το υπενθυμίζει.



Σημείωση: οι φωτογραφίες είναι από την κερκίδα της ομόνοιας Λευκωσίας - Κύπρου και δεν είναι προϊόν Photoshop.

ΑΠΟΕΛ και δεν είμαι καλά!

Αγαπητέ Πρόεδρε... τι σημαίνει "σιωπηρή τιμωρία"? Μας άκουσε ο κόσμος όλος.

No comments:

Post a Comment