Monday 19 May 2014

Κάκα και Αλωνεύτης χάνουν τον τελικό - sold-out η Ανατολική

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας για τον Τελικό Κυπέλλου Κύπρου Coca – Cola, με όλους στον Αρχάγγελο, να είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του 20ου Κυπέλλου Κύπρου στην Ιστορία της ομάδας μας.

Ως γνωστόν, ο Τελικός Κυπέλλου Κύπρου Coca – Cola με αντίπαλο τον Ερμή Αραδίππου, θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο στάδιο της πρωτεύουσας ΓΣΠ και στη διάθεση των φίλων της ομάδας μας θα είναι οι 3 κερκίδες, Νότια, Βόρεια και η Ανατολική. Ως γνωστό η κεντρική κερκίδα του ΓΣΠ έχει παραχωρηθεί στον "γηπεδούχο" Ερμή. Σε σχέση με την πορεία της προπώλησις των εισιτηρίων, από τον ΑΠΟΕΛ ανακοινώθηκε sold-out της Ανατολικής.


Ο προπονητή Γ.Δώνης προσπάθησε να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές μακριά από κάθε είδους επηρεασμό σε σχέση με τα πρόσφατα γεγονότα (από το οργανωμένο "έγκλημα" σε βάρος της ομάδας μας στην Λεμεσό και τον τραυματισμό του ΚΑΚΑ), και να απόλυτα αφοσιωμένοι στον τελικό με τον Ερμή.
Οι 3 ποδοσφαιριστές μας, ΚΑΚΑ, Αλωνεύτης και Σολωμού, θα είναι απόντες από τον τελικό κυπέλλου Κύπρου.
Ο Kaka εξακολουθεί να παραμένει νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Ο Στάθης Αλωνεύτης ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και πρόγραμμα φυσιοθεραπείας και ο Άθος Σολωμού έκανε ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις στο γυμναστήριο.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, σήμερα προπονήθηκαν κανονικά.

Η κατακύρωση του 23ου πρωταθλήματος στην ομάδα μας, θα γίνει την Πέμπτη, όταν θα συνεδριάσει η Δικαστική επιτροπή της ΚΟΠ. Από μέρους της αέλ το ποιο πιθανό είναι να εφεσιβάλει την απόφαση της Δικαστικής, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί. Ο ΑΠΟΕΛ όρισε σαν νομικό του εκπρόσωπο στη Δικαστική τον Χριστόδουλο Παπαχρυσοστόμου και η αέλ τον Γιώργο Χριστοφίδη.

Η σύνθεση της Δικαστικής έχει ως ακολούθως:
1.   Ανδρέας Γιωρκάτζιης Πρόεδρος
2.   Θανάσης Κορφιώτης Αντιπρόεδρος
3.   Δημήτρης Κρονίδης Μέλος
4.   Κρίτωνας Βλαδιμήρου Μέλος
5.   Νικόλας Γεωργιάδης Μέλος
6.   Νίκος Τσαρδελλής Μέλος
7.   Πέτρος Μιχαήλ Μέλος
8.   Σταύρος Μαυρομμάτης Μέλος

No comments:

Post a Comment