Sunday 22 June 2014

450 χιλιάδες ευρώ στον λογαριασμό του ΔΩΝΗ από τον ΙΒΑΝ

Τα "σκάει" χοντρά ο Ιβάν Σαββίδης του ΠΑΟΚ! Δίνει μισό εκατομμύριο για την αποζημίωση του προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Γιώργου Δώνη και του τεχνικού του επιτελείου.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση της Ελληνικής ιστοσελίδας "Αθλητικός σκύλος", η απόφαση του Προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη για να αποζημιώση τον Γιώργο Δώνη, είναι οριστική, αλιώς ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε περιπέτειες.

"Ξηλώνεται" λοιπόν ο Ιβάν Σαββίδης για το καλό τo ΠΑΟΚ. Δεν τον παίρνει να κάνει άλλες "μαγκιές" στην υπόθεση Γιώργου Δώνη. Δεν τον σηκώνει άλλο, δηλαδή, εδώ που τα λέμε.

Το αφεντικό του ΠΑΟΚ αποδέχθηκε τη νομική ήττα από τον Έλληνα προπονητή και έδωσε πριν λίγες ημέρες εντολή στους συνεργάτες του να πληρωθεί η τελευταία οικονομική εκκρεμότητα με τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ θα καταβάλει μέχρι τέλος του μηνός το ποσό των 450.000 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του Γιώργου Δώνη για να λήξει μια και καλή ο "πόλεμος" που είχε ξεσπάσει με τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ από τη μέρα που απολύθηκε από τον Ιβάν τον Τρομερό.

Ο μεγαλομέτοχος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ δεν μπορούσε να τραβήξει άλλο το σχοινί γιατί ο ΠΑΟΚ αναμένεται να περάσει από τον έλεγχο της UEFA, προκειμένου να αδειοδοτηθεί για τη νέα χρονιά, και αν δεν προχωρούσε σε εξόφληση του Γιώργου Δώνη, η ομάδα δεν θα έπαιρνε την άδεια από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τη συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ (ή το Τσάμπιονς Λιγκ αν δικαιωθεί στο CAS).

Σύμφωνα με τον "σκύλο" ο Ιβάν Σαββίδης έχει πληρώσει άλλες 350.000 ευρώ για οφειλές προς τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του από τις 31 Μαρτίου.

Μιλάμε, επομένως, συνολικά για ένα ποσό 800.000 ευρώ που θεωρείται εξαιρετικά μεγάλο για τα δεδομένα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Ψίχουλα για τον μεγιστάνα Ιβάν Σαββίδη. Έτσι είναι όμως, οι μαγκιές πληρώνονται, το ίδιο και τα συμβόλαια.

 @penalty_sdog | @apoelgroup

No comments:

Post a Comment