Saturday 21 June 2014

Ο πρώην Αποελλίστας Αιμίλιος Παναγιώτου, στον Πιερικό

foto @sigmalive
Στον Πιερικό και στην Β' Εθνική της Ελλάδος φαίνεται να καταλήγει ο Αιμίλιος Παναγιώτου.

Ο Αιμίλιος, την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν ως δανεικός με τα χρώματα της Αλκής. Μετά τη διάλυση της Λαρνακιώτικης ομάδας, ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ όπου ανήκει.

Στη συνέχει ο ΑΠΟΕΛ τον αποδέσμευσε, δίνοντας την ελευθέρα του και την ευκαιρία για να μπορέσει να βρει ομάδα της αρεσκείας του να αγωνιστεί, αφού δεν χωρούσε στα πλάνα του Αρχαγγέλου.

Ο Αιμίλιος είναι γέννημα του 1992 και στον ΑΠΟΕΛ ήρθε από της ακαδημίες της Γαλλικής Σοσώ (FC Sochaux-Montbeliard), της ομάδας που μόλις προχθές αποκτήσαμε τον κεντρικό αμυντικό, Βραζιλιάνο Καρλάο.
foto @kerkida
Δημοσιεύματα από την Κατερίνη, γράφουν:

Κοντά στον Κύπριο Αιμίλιο Παναγιώτου.
Τη φανέλα του Πιερικού φαίνεται ότι προβάρει ο Αιμίλιος Παναγιώτου από την Κύπρο.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, Αιμίλιος Παναγιώτου βρέθηκε στην Κατερίνη και πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις.

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε από το 2007 ως το 2009 στις Ακαδημίες της γαλλικής Σοσό. Από το 2009 ανήκε στον ΑΠΟΕΛ, από τον οποίο παραχωρήθηκε με υποσχετική στον Ολυμπιακό και στην Αλκή.

Για τον Αιμίλιο Παναγιώτου, που θεωρείται από τους πλέον εξελίξιμους ποδοσφαιριστές στην Κύπρο, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πολλές ομάδες από το νησί ωστόσο η παρουσία του στην Κατερίνη δείχνει πως ο Πιερικός έχει τον πρώτο λόγο σε ότι αφορά την απόκτησή του.

2 comments:

  1. Αφού δεν αξιοποιούν τα ταλέντα της Κύπρου όλοι αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρό της Κύπρου, οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές αναγκάζονται να βρούν το μέλλον τους στα ξένα. Κρίμα για εκείνους που διοικούν γιατί χάνουν τους καλύτερους Κύπριους ποδοσφαιριστές μέσα απο τα χέρια τους.

    ReplyDelete
  2. δυστυχώς είναι θεμιτό κάποια δικά μας παιδιά να θυσιάζονται στον βωμό του ανταγωνισμού.
    Μακάρι το παιδί να βγει πιο δυνατό από τη μετακίνηση του εκεί

    ReplyDelete