Monday 16 June 2014

Τέλος για Djebbour, μένει Νότινγκαμ

Αλλαγή δεδομένων στο θέμα Ραφίκ Τζιμπούρ. Δεν τίθεται πια θέμα απόκτησης του ποδοσφαιριστή. Ο ποδοσφαιριστής με το ψευδώνυμο "τρομοκράτης" μένει στην Νότινγκαμ.

Ο προπονητής της Νότινγκαμ Stuart Pearce, υπολογίζει στον Αλγερινό Rafik Djebbour και πιστεύει ότι φέτος θα είναι ποιο έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του σε σχέση με την αποτυχημένη περσινή αγωνιστική περίοδο.

Πολύ καλό για να είναι αληθινό; 
Ίσως, αν όμως ο Τζιμπούρ ερχόταν στον ΑΠΟΕΛ, θα ήταν μεγάλη επιτυχία καθώς θα αποτελούσε μαζί με τον Σέρινταν το βαρύ πυροβολικό στη γραμμή κρούσης των γαλαζοκιτρίνων.

Το θέμα Ραφίκ φάνταζε δύσκολο από την αρχή, κυρίως για το ψηλό κασέ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αμείβεται στην ομάδα του Δάσους με πέραν των 800χιλιάδων ΕΥΡΩ.

Όμως αυτό το γεγονός δεν εμπόδισε την Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ να δείξει ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης είχε σχετική επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή, όπου και συνομίλησαν για το ενδεχόμενο καθόδου του στην Λευκωσία. Ο Δώνης τον είχε πάρει στην ΑΕΚ το 2008 .

Προϋπόθεση στο θέμα Ραφίκ ήταν να μην τηρούσε η Νότινγκαμ της συμφωνία της με τον Ολυμπιακό κι ο ποδοσφαιριστής να αναγκαζόταν να επέστρεφε πίσω στον Πειραιά, όπου το ενδιαφέρον του Μίτσελ για τον Τζιμπούρ ήταν ανύπαρκτο, οπότε και άνοιγε η προοπτική, ΑΠΟΕΛ.

Τίτλοι Τέλους λοιπόν, αν και ποτέ μην  λες ποτέ..

Εδώ το σχετικό μας άρθρο της 10ης του Ιούνη.

No comments:

Post a Comment