Wednesday 13 August 2014

Τίτλος στον Τίτλο, να συνεχίσει από εκεί που έμεινε την περασμένη σεζόν θέλει σήμερα το ΑΠΟΕΛλί


Αυτό το κύπελλο ποιος θα το πάρει;
Από εκεί που έμεινε τη σεζόν που έκλεισε, θέλει να συνεχίσει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ. Ο τίτλος του σούπερ καπ, είναι το ορεκτικό για την σεζόν που μόλις αρχίζει, μια σεζόν στην οποία ο ΑΠΟΕΛ του ΔΩΝΗ έχει στόχο την διατήρηση των κεκτημένων. Αν ο ΔΩΝΗΣ κατακτήσει σήμερα το Σούπερ-Καπ (πρώην Ασπίδα) θα είναι ο 3ος του τίτλος μέσα σε 4 μήνες.

Η ομάδα παρατάσσεται στον 3ο επίσημο αγώνα της χρονιάς, στο ΠΑΠ με την βασική της 11άδα σε μια πρόβα τζενεράλε εν όψη  Άλμποργκ, ενώ μια 11άδα τραυματιών και άλλων είναι εκτός αποστολής, όπως ο Πάρντο, ο Μαντούκα, ο Ιωάννου, ο Παπάζογλου, ο Άλεξ κι ο Τζιμπούρ καθώς και οι νεώτεροι, Τασουρής, Ασσιώτης, Χαραλάμπους, Παπαφώτης.

Τα πατήματα τους στο σημερινό παιγνίδι, ψάχνουν οι Αλωνεύτης και Νεκτάριος.
Μετά και την ταλαιπωρία που πέρασαν, ο μεν Στάθης με τον πολύμηνο τραυματισμό του, ο δε Νεκτάριος με την επέμβαση και το χειρουργείο, σήμερα θα δείξουν πόσο καλά μπορούν να πατήσουν στο γήπεδο.

Κοντά τους κι ο Γιώργο Εφραίμ ο οποίος ήδη άρχισε να "κολλά" στην φιλοσοφία αυτής της ομάδας. Το δίδυμο της κορυφής ΣΕΡΙ-ΝΤΕΒΙ αναμένεται να προσθέσει ακόμα ένα σερί καλών εμφανίσεων και άψογης συνεργασίας των 2, όπως φάνηκε μέσα από τους αγώνες με την Ελσίνκι αλλά και από τα φιλικά. Δίπλα τους με το όπλο παραπόδας ο Ατόρνο, "έσω έτοιμος" έστω και αν δεν πετάνε την σκούφια τους ορισμένοι για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Πρόβλεψη 11άδας
Κίσσας (Χιώτης;)
Σέρτζιο, Καρλάο, Αμορίν, Αντωνιάδης,
Χαραλαμπίδης,(Εφραίμ;) Μοράϊς, Βινίσιους, Γκόμεζ(Στάθης; - Νεκτάριος;) 
Σέρινταν, Ντε Βινσέντι (Πιέρος; - Ατόρνο;)
Σε παρένθεση οι αλλαγές

Λιγοστό το ενδιαφέρον από τον κόσμο, καθώς ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός από τη CYTAVISION σε ανοικτή ζώνη, ενώ οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ με απόφαση του ΔΣ τους θα απέχουν από το παιγνίδι σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κάρτα φιλάθλου.

Παρών στο ΠΑΠ θα είναι και κατάσκοπος από το προπονητικό τιμ της Άλμποργκ.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο αγώνας της πρεμιέρας, ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση, θα μετατεθεί κατά πάσα πιθανότητα σε άλλη μέρα (μόνο αυτός) με τη σύμφωνη γνώμη και της Ανόρθωσης.

Η απεργία των ΔΑΝΩΝ δεν φαίνεται να φέρνει το "επιθυμητό" γι αυτούς αποτέλεσμα, καθώς δεν πρόκειται να θυσιάσουν την καριέρα τους για τα συντεχνιακά του δικού τους "Νεοφυτίδη".
Το συμφέρων τους είναι στις ομάδες τους και απεργία δεν θα γίνει, πολλής (πολύς) σαματάς για το τίποτα, αν και εδώ που τα λέμε κανείς στον ΑΠΟΕΛ δεν μάσησε τα περί δήθεν απεργίας.

Οι μόνοι που έδιναν υπόσταση στο θέμα ήταν τα αθλητικά αντιΑΠΟΕΛλλίστικα πόρταλ που εργολαβικά υποσκάπτουν τον ΑΠΟΕΛ για τα κλικς στις ιστοσελίδες τους και για την εκδούλευση που προσφέρουν στους χρηματοδότες τους.



No comments:

Post a Comment