Saturday 30 August 2014

Αξίζουν το χειροκρότημα τα παιδιά του Φουτσαλικού ΑΠΟΕΛ

Το Φουτσαλικό ΑΠΟΕΛ, φαίνεται να βαδίζει στα αχνάρια του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ με την πρωτιά του στον Ευρωπαϊκό όμιλο για το Ουέφα Φούτσαλ Καπ με τις 2 νίκες πάνω στις Πρωταθλήτριες Εσθονίας και Αλβανίας.

Σήμερα το βράδυ αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Γερμανίας ΝΑΦΙ Στουτγκάρδης στον 3ο και τελευταίο αγώνα του Ομίλου, ακολουθούν οι αγώνες του MAIN ROUND!

Σήμερα Σάββατο 30 Αυγούστου η ομάδα futsal του ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την N.A.F.I. Stuttgart στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του προκριματικού γύρου (4ος όμιλος) του UEFA Futsal Cup στο Ελευθερία (19:30).

Η ομάδα μας έχοντας κατακτήσει 6 βαθμούς στους δύο αγώνες εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση της στο main round της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην σύντομη ιστορία του τμήματος.

Οι ποδοσφαιριστές μας παρόλο που δεν είχαν την ανάλογη στήριξη από τον μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ στους δύο πρώτους αγώνες του ομίλου κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια σπουδαία πρόκριση.

Πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και έγραψαν άλλη μια χρυσή σελίδα στην 87χρονη ιστορία μας!

Σήμερα Σάββατο 30 Αυγούστου… όλοι Ελευθερία για να τους ευχαριστήσουμε για τη νέα επιτυχία που χάρισαν στο Σωματείο μας.

Όλοι Ελευθερία να τους αποθεώσουμε για την πρόκριση της ομάδας μας στις 28 καλύτερες της διοργάνωσης.

Όλοι Ελευθερία γιατί πραγματικά ΑΞΙΖΟΥΝ το χειροκρότημα!!

Τιμή εισόδου 5 ευρώ, παιδικά κάτω των 12 ετών δωρεάν.

No comments:

Post a Comment