Thursday 14 August 2014

Οι επίσημες εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ Futsal 2014-15 - Νικηφόρο το 1ο φιλικό με χρήσιμα συμπεράσματα

apoelcomcy
- Οι επίσημες εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ Futsal 2014-15.
- Νικηφόρο το 1ο φιλικό με χρήσιμα συμπεράσματα…

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας και η αθλητική εταιρεία Caan παρουσιάζουν τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας Futsal για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Η εντός έδρας εμφάνιση θα έχει όπως κάθε χρόνο έντονο κίτρινο χρώμα και μπλε σε συγκεκριμένο σημείο της εμφάνισης και θα συνοδεύεται με μπλε παντελονάκι και μπλε κάλτσες. Όσον αφορά την εκτός έδρας θα είναι πορτοκαλί και άσπρο, με άσπρο παντελονάκι και άσπρες κάλτσες.

Πρόκειται για εντελώς νέες εμφανίσεις σε σχέση με την περσινή σεζόν.
Τις νέες εμφανίσεις οι φίλοι της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία να τις δουν για πρώτη φορά στους αγώνες του UEFA Futsal Cup που θα γίνουν στο Ελευθερία από τις 27-30 Αυγούστου.
@apoelcomcy
Δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επιλέχθηκαν για να παρουσιάσουν τις επίσημες εμφανίσεις της νέας περιόδου. Πρόκειται για τους αρχηγούς της ομάδας μας την περσινή περίοδο Γιώργο Αλεξίου και Leo.

Διαθέσιμες εμφανίσεις θα υπάρχουν προς πώληση για τους φίλους της ομάδας μας ωστόσο οι λεπτομέρειες διάθεσης τους θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.
@apoelcomcy
Νικηφόρο το 1ο φιλικό με χρήσιμα συμπεράσματα…

Νικηφόρο ήταν το 1ο φιλικό της ομάδας futsal η οποία επικράτησε με 3-0 της ΑΕΚ σε παιχνίδι που έγινε στο Κίτιον.

Η τεχνική μας ηγεσία έδωσε χρόνο συμμετοχής σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές μας τους οποίους είχε στην διάθεση και έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Εκτός έμειναν για διάφορους λόγους οι Ομήρου, Χριστοδούλου που ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας ο Λειβαδιώτης μετά από σχετική άδεια της τεχνικής ηγεσίας και οι Δημητριάδης, Χριστοφή για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Σκόρερ της ομάδας ήταν οι Leo, Ιακώβου και Johny.

Επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη και πάλι με την ΑΕΚ αυτή την φορά στο Λευκόθεο.
ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

apoel.com.cy/stoles
apoel.com.cy/photogallery
apoel.com.cy/filiko

No comments:

Post a Comment