Friday 22 August 2014

ΑΠΟΕΛ Futsal «Όλοι μαζί για την πρόκριση» στο UEFA Futsal Cup - ΑΠΟΕΛ vs Εθνικός Λατσιών 19:00, Τελευταίο τεστ πριν την Ευρώπη…

- Συνέντευξη Τύπου ΑΠΟΕΛ Futsal
- Τελευταίο τεστ πριν την Ευρώπη…

Συνέντευξη Τύπου ΑΠΟΕΛ Futsal:
«Όλοι μαζί για την πρόκριση» UEFA Futsal Cup 27-30 Αυγούστου

Με μήνυμα «Όλοι μαζί για την πρόκριση» το τμήμα futsal του ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τους αγώνες του 4ου ομίλου του προκριματικού γύρου του UEFA Futsal Cup. Το παρών του στην συνέντευξη Τύπου έδωσε εκ μέρους της διοίκησης ο Υπεύθυνος του τμήματος Παναγιώτης Παναγιώτου και εκ μέρους της τεχνικής ηγεσίας ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας Πέτρος Κωνσταντίνου ενώ τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο τερματοφύλακας μας Άθως Ευρυπίδου.

Οι αγώνες του ομίλου που θα γίνουν στο στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία είναι προγραμματισμένοι για τις 27-30 Αυγούστου και θα λάβουν μέρος πέραν του ΑΠΟΕΛ, η πρωταθλήτρια Εσθονίας FC Anzhi Tallin, η πρωταθλήτρια Αλβανίας  KF Flamurtari Vlorë και η πρωταθλήτρια Γερμανίας N.A.F.I. Stuttgart.

Χορηγοί της διοργάνωσης είναι CytaVision, νερό Κύκκος, ΟΠΑΠ, ΚΟΤ και υποστηρικτές YesFX, GymNet, Ηρόδικος, OPIUM WORKS και KAPNOS Airport Shuttle.

Αρχικά στην συνέντευξη Τύπου μίλησε ο Υπεύθυνος του τμήματος futsal ο κ. Παναγιώτης Παναγιώτου ο οποίος αναφέρθηκε στην στελέχωση της ομάδας, τους στόχους αλλά και την σημασία της παρουσίας του κόσμου στα παιχνίδια: «Η ιστορία του ΑΠΟΕΛ μας προστάζει να βάζουμε πάντοτε ψηλά τον πήχη και το τμήμα futsal του ΑΠΟΕΛ μετά την περσινή εξαιρετική πορεία με την κατάκτηση του νταμπλ έβαλε και φέτος ακόμα πιο ψηλούς στόχους. Πέραν από την διατηρήσει των κεκτημένων στις εγχώριες διοργανώσεις θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη και να προκριθούμε τουλάχιστον στον επόμενο γύρου του UEFA FUTSAL CUP. Σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ στελεχώσαμε επάξια το τμήμα, με αθλητές που έχουν την δυνατότητα να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την ποιότητα της ομάδας μας για να μπορέσουμε στο τέλος της χρονιάς να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τους στόχους μας. Η πρόκληση της Ευρώπης για εμάς στον ΑΠΟΕΛ είναι τεράστια. Κάναμε όλα όσα χρειαζόταν σαν διοίκηση, η τεχνική ηγεσία δούλεψε επίσης σκληρά και είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τα παιχνίδια αυτά. Ορίσαμε την τιμή στα 10 ευρώ και για τις 3 μέρες των αγώνων, με τα παιδιά κάτω των 12 ετών να μπαίνουν δωρεάν και σαν διοίκηση αναμένουμε απ’ όλους τους ΑΠΟΕΛίστες να δώσουν το παρών τους και να μας βοηθήσουν να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Χωρίς την στήριξη του μεγάλου μας κόσμου δεν θα μπορέσουμε να γράψουμε ιστορία. Όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές, όμως στην έδρα μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας Πέτρος Κωνσταντίνου τόνισε για τους αγώνες του UEFA Futsal Cup: «Η προπονητική ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα για την διοργάνωση. Έχουμε μελετήσει ξεχωριστά τις τρεις αντιπάλους μας έχουμε παρατηρήσει και τις μεταγραφικές τους κινήσεις και ξεκινούμε τις προσπάθειες μας με την πρωταθλήτρια Εσθονίας. Η δική μας ομάδα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Ο μεταγραφικός μας σχεδιασμός ήταν τέτοιος ώστε να μπορεί η ομάδα να ανταπεξέλθει στον διπλό στόχο Ευρώπη και εγχώριες διοργανώσεις και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Έχουμε υπόψη όλες τις ιδιαιτερότητες της διοργάνωσης η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα στα θέματα ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών. Για να μπορέσουμε όμως να πετύχουμε θα πρέπει να έχουμε και τον μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ στο πλευρό μας. Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας, να κάνουν το καθήκον τους και να στηρίξουν τους παίκτες μας όπως και την περσινή χρονιά αφού χωρίς αυτούς δεν θα πετυχαίναμε τίποτα».

Ο τερματοφύλακας της ομάδας μας Άθως Ευρυπίδου τόνισε σχετικά: «Έχουμε μπροστά μια τεράστια πρόκληση γιατί ως ΑΠΟΕΛ αγωνιζόμαστε για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Έχουμε τρεις δύσκολους αντιπάλους πρωταθλητές στις χώρες τους. Ο κάθε αντίπαλος έχει τις δικές του δυσκολίες όμως εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Γι’ αυτό καλούμαι τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας σ’ αυτή την δύσκολη προσπάθεια δίνοντας μας ώθηση με τον παλμό του όπως εκείνος ξέρει για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».
ΦΟΥΤΣΑΛ 2014-08-22 13:34:19

Τελευταίο τεστ πριν την Ευρώπη… (ΑΠΟΕΛ – Εθνικός Λατσιών, 19:00, Ελευθερία) ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το τελευταίο τεστ πριν τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια δίνει σήμερα η ομάδα futsal του Σωματείου μας με αντίπαλο τον Εθνικό Λατσιών στις 19:00 στο Ελευθερία. Η νταμπλούχος ομάδα μας την ερχόμενη βδομάδα ρίχνεται στην μάχη του UEFA Futsal Cup και η τεχνική ηγεσία θα προσπαθήσει στον σημερινό αγώνα να καταστρώσει τα πλάνα της ενόψει της παρθενικής εμφάνισης του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη στο άθλημα του futsal.

Το σημερινό φιλικό θα μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι της ομάδας μας αφού η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ ενώ για όσους επιθυμούν θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία όπου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους για τους αγώνες του UEFA Futsal Cup (27-30 Αυγούστου, Ελευθερία).

Τιμή εισόδου για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια έχει οριστεί στα 10 ευρώ (για τις τρεις μέρες του τουρνουά) και 5 ευρώ (για την κάθε μέρα ξεχωριστά).Παιδιά κάτω των 12 ετών θα μπαίνουν δωρεάν ενώ ΔΕΝ ισχύουν τα Super διαρκείας.

No comments:

Post a Comment