Friday 15 August 2014

Δεύτερη Φιλική νίκη στο Φούτσαλ με 5άρα… ΑΠΟΕΛ 5-1 ΑΕΚ

Σε πολύ καλό δρόμο ενόψει των επίσημων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της βρίσκεται η ομάδα futsal του Σωματείου μας η οποία επικράτησε με 5-1 της ΑΕΚ στο 2ο φιλικό που προγραμμάτισε η τεχνική μας ηγεσία.

Η ομάδα μας παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 πίεσε ασφυκτικά τον αντίπαλο, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ πέραν των 5 τερμάτων που πέτυχε.

Σκόραραν για την ομάδα μας οι Ιακώβου, Xuxa, Αλεξίου και Johny (2).

Χρόνο συμμετοχής σ’ όλους τους παίκτες που βρίσκονταν στην διάθεση του έδωσε ο προπονητής μας ο οποίος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική τους συμπεριφορά.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ομήρου και Χριστοδούλου που συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους καθώς επίσης και ο Κυριάκος Λειβαδιώτης μετά από σχετική άδεια της τεχνικής ηγεσίας.

Μετά το τέλος του φιλικού το τεχνικό τιμ ανακοίνωσε 3ήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι επιστρέφουν στις προπονήσεις την ερχόμενη Δευτέρα.

Παράλληλα οι προπονήσεις θα μεταφερθούν από το Λευκόθεο στο Ελευθερία για καλύτερη προετοιμασία της ομάδας ενόψει των Ευρωπαϊκών αγώνων.

Το επόμενο φιλικό της ομάδας μας είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 20 Αυγούστου με αντίπαλο τον Αραράτ ενώ ο κύκλος των φιλικών αναμετρήσεων κλείνει την Παρασκευή 22 Αυγούστου με αντίπαλο τον Εθνικό Λατσιών.

Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στο Ελευθερία.
ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

apoel.com.cy/photos
apoel.com.cy

No comments:

Post a Comment