Thursday 25 September 2014

Συντριπτική νίκη του Αίαντα με 0-9 πάνω στον JOS, για τον 2ο γύρο του κυπέλλου Ολλανδίας, μέσα στο Ολυμπιακό στάδιο

@AFCAjax
Ο αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στο Champions League, Ajax, έδινε χθες αγώνα Κυπέλλου για τον 2ο γύρου του θεσμού.

Ένα εύκολο πέρασμα από ένα Ιστορικό γήπεδο, το Ολυμπιακό στάδιο του Άμστερνταμ, είχε χθες ο Αίαντας, όπου πέτυχε μια συντριπτική νίκη πάνω στην τοπική ομάδα του JOS Βάτεργκραφσμερ με 0-9.

Μέσα σε 4 λεπτά από το 22ο μέχρι το 26ο ο αγώνας είχε ξεκαθαρίσει, αφού ο Αίαντας πέτυχε 3 γκολ στο αντίστοιχο διάστημα.

Ήρωας της συνάντησης ο Arek Milik που πέτυχε 6 τέρματα.

Μετά από 18 χρόνια, το Ολυμπιακό στάδιο γίνεται και πάλι γουρλίδικο για τον Αίαντα, αφού πριν 18 χρόνια είχε νικήσει τον Παναθηναϊκό εδώ, για να φτάσει στα ημιτελικά του Champions League.

Ο προπονητής Frank de Boer προτίμησε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες.

Από το πρώτο σφύριγμα του αγώνα έδειξε ποιος θα ήταν το αφεντικό της συνάντησης.
Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Milik και το 2ο ο Lucas Andersen με μακρινό σουτ.
@AFCAjax
Το 3ο ήρθε και πάλι από τον Milik με ασίστ του Ricardo Kishna.

Στο 2ο ημίχρονο ο Milik πέτυχε το 3ο του γκολ με σουτ στη κλειστή γωνία του κίπερ, και μετά ο ίδιος παίκτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-5. Το 0-6 προήλθε από τον Menig.

Ο Milik στη συνέχεια έκανε και πάλι πάρτι μόνος του, πετυχαίνοντας ακόμα 3 προσωπικά τέρματα φτάνοντας στο τελικό 0-9 και στο 6ο προσωπικό του γκολ παίρνοντας και τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα.

Ο Frank de Boer έμεινε ικανοποιημένος από την γενική εμφάνιση της ομάδας του αλλά και για την πρόκριση στον επόμενο γύρο, στον 3ο, του κυπέλλου Ολλανδίας αν και προτιμούσε να δει διπλό αριθμό γκολ στον πίνακα του σταδίου όπως δήλωσε, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα στον  Menig αλλά και στον τερματοφύλακα Boer για το ντεμπούτο του στην ομάδα και το ότι κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του Αίαντα. "Ήταν υπέροχη η επιστροφή μας στο Ολυμπιακό στάδιο και χάρηκα που παίξαμε ξανά εδώ, ήταν φανταστικό" υπενθυμίζοντας ότι έπαιξε ποδόσφαιρο εδώ σαν ποδοσφαιριστής.


ajax.nl
Fotos: @AFCAjax
Επιμέλεια άρθρου: apoelgroup team

No comments:

Post a Comment