Friday 26 September 2014

Πρεμιέρα του Φουτσαλικού ΑΠΟΕΛ απέναντι στις Μέλισσες Παραλιμνίου / Αγίας Νάπας

Χθες είχαμε την πρεμιέρα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος στο ΦΟΥΤΣΑΛ, για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014/2015.

Το φουτσαλικό ΑΠΟΕΛ δίνει σήμερα τον πρώτο του αγώνα με αντίπαλο τις Μέλισσες Παραλιμνίου / Αγίας Νάπας.

Δύσκολη πρεμιέρα για τους νταμπλούχους στο πρωτάθλημα futsal (ΑΠΟΕΛ – Ε.Ν.Π. 19:00, Λευκόθεο)

Την δική τους πρεμιέρα έχουν σήμερα οι περσινοί νταμπλούχοι μας στο άθλημα του futsal οι οποίοι φιλοξενούν στο Λευκόθεο την Ε.Ν.Π. στις 19:00 στο κλείσιμο της αυλαίας για την 1η αγωνιστική μέρα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας σαφώς ενισχυμένη την φετινή περίοδο έδειξε και στα πρώτα Ευρωπαϊκά της παιχνίδια πως θα αποτελέσεις τον μεγάλο πρωταγωνιστή στον φετινό μαραθώνιο έχοντας σαν μοναδικό στόχο την διατήρηση των κεκτημένων.

Απέναντι στην Ε.Ν.Παραλιμνίου οι φουτσαλιστές μας ευελπιστούν πως θα κατακτήσουν τη νίκη, κόντρα σ’ ένα πολύ δυνατό αντίπαλο ο οποίος σύμφωνα με τον προπονητή και το διοικητικό τους συμβούλιο  έθεσαν σαν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ήδη η τεχνική μας ηγεσία προετοίμασε όσο καλύτερα μπορούσε την ομάδα μας για τον δύσκολο αυτό αγώνα, έχοντας πάντα στο μυαλό της και την επιβλητική νίκη της Ε.Ν.Π. σε βάρος της ομάδας μας με 4-0 σε φιλικό που έγινε στο Λευκόθεο πριν από 2 βδομάδες.

Δούλεψε πολύ τις τελευταίες βδομάδες στις προπονήσεις, κυρίως στο θέμα τακτικής και αναμένει απόψε από τους φουτσαλιστές μας πως θα αποδώσουν τα αναμενόμενα, να πάρουν το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τους τρεις βαθμούς και να μπουν με το δεξί στον νέο πρωτάθλημα.

Από αγωνιστικής πλευράς πέραν του τιμωρημένου Γιώργου Χριστοφή, η τεχνική μας ηγεσία έχει στην διάθεση της όλους τους φουτσαλιστές μας για τον αποψινό αγώνα. Ήδη στην αποστολή βρίσκονται όλοι οι παίκτες μας και αναμένεται λίγο πριν την έναρξη του αγώνα να αποφασίσει για τους 12 που θα αγωνιστούν στο παιχνίδι.

Ο αγώνας αρχίζει στις 19:00 (Λευκόθεο), τιμή εισόδου ορίστηκε στα 5 ευρώ. Παιδιά κάτω των 12 ετών θα μπαίνουν δωρεάν ενώ ισχύουν τα σούπερ διαρκείας.

apoel.com.cy

No comments:

Post a Comment