Monday 29 September 2014

"Έχω ακούσει ότι ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει πολύ φανατικούς φιλάθλους" Jasper Cillessen στο ΑΠΟΕΛ «1926» τεύχος Οκτωβρίου που κυκλοφορεί

Jasper Cillessen
Jasper Cillessen
«Να κάνουμε το ίδιο όπως ο ΑΠΟΕΛ» (Συνέντευξη Σίλενσεν στο "1926")

Ο τερματοφύλακας του Άγιαξ, Γιάσπερ Σίλεσεν, στη συνέντευξη του στο «1926» θυμάται την πορεία του Θρύλου μέχρι τους «8»

«Θυμάμαι εκείνη την πορεία» (σ.σ. την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους «8»). Ελπίζω με τον Άγιαξ να κάνουμε το ίδιο όπως τότε ο ΑΠΟΕΛ». Ο τερματοφύλακας του «Αίαντα» και της Εθνικής Ολλανδίας, Γιάσπερ Σίλεσεν, στη συνέντευξη του στο «1926» αναφέρεται στην πορεία των γαλαζοκιτρίνων μέχρι το Μπερναμπέου και τη θέληση να πετύχουν κάτι παρόμοιο στο Άμστερνταμ.

- Τι γνώριζες για τον ΑΠΟΕΛ πριν κληρωθείτε μαζί στον Όμιλο;

Δεν ήξερα πολλά, όπως γνωρίζω για την Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν. Όμως ξέρω ότι έπαιξαν αρκετές φορές στο Champions League και ότι αποδίδουν καλά στη διοργάνωση, έτσι περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι.
#APOELvsAJAX
- Θυμάσαι την πορεία του ΑΠΟΕΛ το 2012 μέχρι τα προημιτελικά του Champions League; Και πως αντέδρασαν τότε στην Ολλανδία για το γεγονός ότι μια μικρή ομάδα έφτασε τόσο μακριά;

Ναι, θυμάμαι εκείνη την πορεία. Αυτό ήταν κάτι πολύ καλό για ένα μικρό κλαμπ. Ελπίζω με τον Άγιαξ, αυτή τη σεζόν, να κάνουμε το ίδιο όπως τότε ο ΑΠΟΕΛ.

- Πως περιμένεις την ατμόσφαιρα στη Λευκωσία στις 30 Σεπτεμβρίου;

Έχω ακούσει ότι ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει πολύ φανατικούς φιλάθλους, έτσι περιμένω ότι θα υπάρχει μια σπουδαία ατμόσφαιρα. Η ατμόσφαιρα στη διάρκεια των αγώνων του Champions League είναι πάντα ιδιαίτερη και ελπίζω ότι θα μας δώσει έξτρα ώθηση.

Στη συνέντευξη του στο επίσημο περιοδικό του ΑΠΟΕΛ, «1926», ο Σίλεσεν αναφέρθηκε επίσης στον Ρίισε, στο καμπανάκι που τους ήχησε ο ΑΠΟΕΛ με την εμφάνιση στη Βαρκελώνη, στο επερχόμενο ραντεβού με τον Μέσι, τους στόχους της ομάδας του και τη δουλειά με τον Φρανκ Ντε Μπουρ.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του Σίλεσεν στο τεύχος Οκτωβρίου του «1926» που κυκλοφορεί στα περίπτερα σε όλη την Κύπρο και στο Orange Shop.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γιάσπερ Σίλεσεν - Jasper Cillessen
Χώρα: Ολλανδία
Διεθνής: Ναι (17 συμ.)
Θέση: Τερματοφύλακας
Ηλικία: 25 (22/04/1989)
Ύψος: 1.87μ.
Νο.: 22
Προηγούμενη ομάδα: Νάιμεγκεν (2010-2011)
Τίτλοι: 3 πρωταθλήματα (2012, 2013, 2014)


apoel.com.cy

No comments:

Post a Comment