Monday 29 September 2014

Αγιασμός τμημάτων ΑΠΟΕΛ - Μνημόσυνο πρώην Προέδρων

Δυο ξεχωριστά γεγονότα συμπεριελάμβανε η χθεσινή μέρα. Το πρωί είχαμε το μνημόσυνο των πρώην Προέδρων στην Αγία Παρασκευή και το απόγευμα τον αγιασμό όλων των τμημάτων στο οίκημα του σωματείου.

- Αγιασμός τμημάτων ΑΠΟΕΛ 
- Μνημόσυνο πρώην Προέδρων 

Στην παρουσία όλων των αθλητών-προπονητών-εφόρων του Σωματείου μας τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός των τμημάτων μας στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ.

Την φετινή χρονιά ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας διαθέτει στις τάξεις του περισσότερους από 150 αθλητές σε όλα τα τμήματα χωρίς να υπολογίζονται οι Ακαδημίες και οι οποίοι κατέκλεισαν το οίκημα του Σωματείου μας παίρνοντας την ευχή για καλή αγωνιστική χρονιά από τους ιερείς που τέλεσαν το μυστήριο.

Το παρών του στον αγιασμό πέραν από τον πρόεδρο Μάριο Χαραλάμπους και το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείο, έδωσε ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Πρόδρομος Πετρίδης, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, πρώην πρόεδροι αλλά και μέλη παλαιών συμβουλίων Σωματείου και εταιρείας καθώς επίσης και παλαίμαχοι αθλητές του ΑΠΟΕΛ.

Μετά το τέλος του αγιασμού το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου παρέθεσε δείπνο σε όλους τους αθλητές των τμημάτων μας αλλά και σε όσους έδωσαν το παρών τους.

Στο ταβερνάκι δεξιώθηκε τους αθλητές όλων των τμημάτων του Σωματείου μας το Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΑΠΟΕΛ αποφάσισε όπως διευρύνει το Δ.Σ. με τις προσθήκες τεσσάρων νέων μελών:
Χάρης Παναγίδης, Σπύρος Βασιλείου, Παναγιώτης Παναγιώτου και Άγγελος Πιερίδης.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
- Μνημόσυνο πρώην Προέδρων 

Τελέστηκε Σήμερα στην Εκκλησία Αγίας Παρασκευής το Ετήσιο Μνημόσυνο όλων των Αημνήστων Παλαιών Ποδοσφαιριστών και Προέδρων του Σωματείου ΑΠΟΕΛ!!
Επιμνημόσυνος λόγος έγινε απο τον Στρατηγό Χαράλαμπο Λόττα!!

Αιωνία ας είναι η Μνήμη τους!!!



apoel.com.cy
facebook.com/christos
Επιμέλεια άρθρου: apoelgroup team

No comments:

Post a Comment