Tuesday 2 September 2014

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ στο SSFM για Riise: "Αποκτήθηκε γιατί ταιριάζει στην φιλοσοφία του προπονητή"


Σας μεταφέρουμε τις σημερινές δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στο SSFM:

- Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ με κύρια θέματα την μεταγραφή Ρίισε -John Arne Riise- και τις τιμές των πακέτων των εισιτηρίων για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.
ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: «Παγκόσμιας εμβέλειας ο Ρίισε (η θέση για τις τιμές των πακέτων)
Για την μεταγραφή του Ρίισε…
«Το πιο σημαντικό είναι ότι προσθέτουμε στο ρόστερ έναν παίκτη που το όνομα του είναι παγκόσμιας εμβέλειας. Έπαιξε στην Πρέμιερ Λιγκ σε περισσότερα από 300 παιχνίδια, είναι κάτοχος Τσάμπιονς Λιγκ είναι ρέκορντμαν στην Εθνική Νορβηγίας, έπαιξε στο Καμπιονάτο όμως το βιογραφικό δεν παίζει ποδόσφαιρο. Αποκτήθηκε γιατί ταιριάζει στην φιλοσοφία του προπονητή.

Παράλληλα έχει και κάποια ιδιαίτερα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν αφού πέραν από το γεγονός ότι μπορεί να καλύψει την θέση του αριστερού μπακ ξεχωρίζει και για τα δυνατά χτυπήματα φάουλ και τις ιδιαίτερες εκτελέσεις άουτ» είπε αρχικά ο κ. Πετεβίνος.
**«Μιλάμε για έναν πολύπειρο παίκτη με 73 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέρει τι μπορεί να προσφέρει σε έναν παίκτη μια τέτοια διοργάνωση. Ήταν ο βασικότερος λόγος για να συνεργαστεί με την ομάδα μας και περιμένουμε τα υπόλοιπα εντός γηπέδου».

**«Αρχίζει άμεσα προπονήσεις το απόγευμα στον Αρχάγγελο. Θα αναχωρήσει το Σαββατοκύριακο για να τακτοποιήσει τα πράγματα του και να επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση. Θα είναι μια ευεργετική περίοδος για εμάς η διακοπή. Βέβαια είναι ένα νόμισμα με δυο όψεις γιατί έχουμε εφτά παίκτες στην Εθνική και θα συνεχίσουν να καταπονούνται».

Για το θέμα των πακέτων εισιτηρίων για το Τσάμπιονς Λιγκ…
«Πήραμε και θετικά μηνύματα και μηνύματα διαμαρτυρίας. Το ΑΠΟΕΛ δεν χρειάζεται να περηφανεύεται για το γεγονός ότι βοηθά κόσμο και ανέργους, αυτό το κάνει από πέρσι. Είχαμε δυο παραμέτρους να εξυπηρετήσουμε, η μια να επιβραβεύσουμε τους κατόχους διαρκείας και το δεύτερο να κάνουμε με τέτοια διευθέτηση ώστε να είναι όλοι ΑΠΟΕΛίστες στο γήπεδο. Εφτά και πλέον χιλιάδες είναι κάτοχοι καρτών διαρκείας και θα διαχειριστεί κάθε ένας από αυτούς δυο πακέτα, άρα πλησιάζουμε τις 14 χιλιάδες. Όλα τα πακέτα είναι 17 χιλιάδες άρα αυτά τα 14 χιλιάδες διαρκείας εξασφαλίζονται να διανεμηθούν σε ΑΠΟΕΛίστες. Τα υπόλοιπα θα διατεθούν από το διαδίκτυο σε οπαδούς που αγοράζουν συχνά εισιτήριο αγώνων πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την τιμολόγηση για τους κατόχους διαρκείας, υπάρχει μια διαφορά από τις τιμές για τους μη κατόχους και επιβραβεύονται με αυτό τον τρόπο. Για τους μη κατόχους να πούμε ότι υπάρχουν διαθέσιμα 3.500 πακέτα στη νότια. Στις άλλες κερκίδες που σαφώς ο αριθμός των πακέτων δεν είναι τεράστιος, γίνεται μια αναλογία που εξυπηρετεί και τον χώρο θέασης και την αξία των ομάδων που θα δουν. Αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι μια εμπειρία ζωής δεν είναι απογοητευτικές οι τιμές. Γνωρίζουμε ότι υπάρχει κόσμος που δεν μπορεί να αντεπεξέλθει αλλά έπρεπε να βρεθεί ένας τρόπος για να αντισταθμιστούν οι παράγοντες».

Αν θα υπάρχει έκπτωση για τους άνεργους
«Θα εξεταστούν περιπτώσεις αλλά αυτή την στιγμή είναι νωρίς για οτιδήποτε».

No comments:

Post a Comment