Tuesday 28 October 2014

Ο Γιώργος ΔΩΝΗΣ δηλώνει ευτυχισμένος και ευλογημένος από την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ - Δείτε το Βίντεο από την εκπομπή "Γκολ και Θέαμα" του ΡΙΚ1


Δείτε τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ Γιώργο Δώνη, να σχολιάζει την αγωνιστική και να μιλά για όλους και για όλα στην νέα εκπομπή του ΡΙΚ1 "ΓΚΟΛ και ΘΕΑΜΑ", φιλοξενούμενος του Ανδρέα Πογιατζή.

Επιβλητική η παρουσία του ΔΩΝΗ στην εκπομπή, του δόθηκε η ευκαιρία να δείξει προς τον κόσμο την μεγάλη προσωπικότητα που διαθέτει, ο Ελλαδίτης προπονητής μας.

Απολαυστικός ο ΔΩΝΗΣ, σχολίασε όλα τα παιγνίδια της 7η αγωνιστικής, μίλησε για το Champions League, για τις εμπειρίες και τις φιλοδοξίες του σαν προπονητής, νιώθει ευτυχισμένος και ευλογημένος από την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ, ...

Στη συνέχεια δήλωσε ότι το Κυπριακό Πρωτάθλημα είναι καλύτερο αυτή τη στιγμή από το Ελληνικό, ενώ οι 6 πρώτες ομάδες του Κυπριακού βαθμολογικού πίνακα στέκονται άνετα στην Α' Εθνική.

Για τον Ολυμπιακό είπε ότι είναι σε άλλη διάσταση, μίλησε για τα παιδιά του και ότι αποδέχεται τον τίτλο του φαβορί στο πρωτάθλημα αφού είναι ο πρωταθλητής 2013/14 και είναι απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη να είναι φαβορί το ΑΠΟΕΛ.

Θαυμάζει την ΑΕΚ Λάρνακας την οποία αποκαλεί ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, χρίζει την ΑΕΛ σαν ένα από τους βασικούς συνδιεκδικητές του τίτλου μαζί με τον Απόλλωνα και την Ομόνοια, ενώ χαίρεται που ανακάμπτει η Ανόρθωση.

Ολόκληρη η εκπομπή στο ΒΙΝΤΕΟ...


Donis RIK1 from ApoelGroup on Vimeo.

Ο Ανδρέας Πογιατζής εκμυστηρεύτηκε στον ΔΩΝΗ ότι προτού έρθει στον ΑΠΟΕΛ, δεν τον "χώνευε" για τα μη ικανοποιητικά αποτελέσματα που είχε με το πέρασμα του από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ τώρα τον παραδέχεται και του απολογήθηκε. Ντόμπρος και ευθύς ο Ανδρέας, μπράβο του.

"Ο Προπονητής Του ΑΠΟΕΛ Κύριος Γιώργος ΔΩΝΗΣ, Φιλοξενούμενος Στην Νέα Αθλητική Εκπομπή Του ΡΙΚ1 "Γκολ Και Θέαμα" Με Παρουσιαστές Τον Ανδρέα Πογιατζή Και Τον Αντώνη Κωνσταντίνου."

No comments:

Post a Comment