Sunday 12 October 2014

3 φορές MVP αγωνιστικής, ο Μαντούκα στις 6 πρώτες αγωνιστικές

@apoelfcofficial
@apoelgroup : 3 φορές αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, στις 6 πρώτες αγωνιστικές της φετινής περιόδου ο Γουστάβο Μαντούκα, 1 ο Εφραίμ, 1 ο Ρίισε και 1 ο Σέρινταν, σύμφωνα με τα Retweets  του λογαριασμού του ΑΠΟΕΛ στο Twitter.

Τα retweets των MVP από 1η έως 6η Αγωνιστική
Ημερομηνία Έκδοσης: Οκτ 12, 2014

Ενημερωθείτε για τις ψήφους των φίλων της ομάδας μας μέσα από τα retweets που συγκέντρωσε το www.apoelfc.com.cy σε ότι αφορά στις 6 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε την διαδικασία ανάδειξης του πολυτιμότερου παίκτη  κάθε αγωνιστικής του πρωταθλήματος από την πρώτη μέρα έναρξης του Παγκυπρίου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Με την ευκαιρία της διακοπής, σας θυμίζει ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές που αναδείχθηκαν με την επιλογή των ίδιων των οπαδών της ομάδας, ως οι πολυτιμότεροι μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του  apoelfcofficial στο Twitter στις 6 πρώτες αγωνιστικές.
#apoel
1η αγωνιστική - Gustavo Manduca
2η αγωνιστική - Gustavo Manduca
3η αγωνιστική - Cillian Sheridan
4η αγωνιστική - John Arne Riise
5η αγωνιστική - Γιώργος Εφραίμ 
6η αγωνιστική - Gustavo Manduca  

Μπορείτε και εσείς να μας ακολουθήσετε στο Twitter στο @apoelfcofficial και να αναδεικνύεται με το δικό σας retweet κάθε αγωνιστική μέρα, τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του αγώνα.

No comments:

Post a Comment