Thursday 9 October 2014

Απολογισμός του APOELfutsal από την παρουσία του στο UEFA Futsal Cup

@apoelgroup @apoelcomcy
Τον απολογισμό του φουτσαλικού ΑΠΟΕΛ από την παρουσία του στο UEFA Futsal Cup στην Ουγγαρία, μας παρουσιάζει η ιστοσελίδα του σωματείου ΑΠΟΕΛ.

Πολύ καλή η πρώτη παρουσία… (Απολογισμός UEFA Futsal Cup) Αφιέρωμα - Βίντεο

Σημαντικές εμπειρίες οι οποίες θα την βοηθήσουν τόσο στην συνέχεια του πρωταθλήματος όσο και στις επόμενες παρουσίες της στα Ευρωπαϊκά σαλόνια αποκόμισε η ομάδα futsal του Σωματείου μας η οποία έφτασε μέχρι το Main Round του UEFA Futsal Cup.

Στην πρώτη παρουσία της η ομάδα μας έδειξε πως είχε τόσο τις δυνατότητες αλλά και τις ικανότητες να προχωρήσει στο Elite Round του θεσμό αφού έχασε την πρόκριση στον τελευταίο αγώνα όπου οι Ούγγροι που χρειάζονταν μόνο νίκη επί των Σλοβάκων τα κατάφεραν και πήραν το εισιτήριο για τις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.
@apoelcomcy
Ο αποκλεισμός έφερε την στενοχώρια στις τάξεις της ομάδας και παράλληλα το πείσμα ώστε η ομάδα να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα και να δώσει ξανά το παρών της στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση του futsal.

Όσον αφορά την στατιστική πλευρά της παρουσίας της ομάδας μας στον θεσμό, ο Κωνσταντίνος Κουλουμπρής βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα των σκόρερ με 6 τέρματα με τον Johny να βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των ασίστ με 5.

Αναλυτικά τα στατιστικά στοιχεία της ομάδας μας σε Preliminary και Main Round αντίστοιχα:

Αγώνες

Η ομάδα μας φέτος στην Ευρώπη έδωσε 6 παιχνίδια έχοντας απολογισμό 4 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 ήττα. Συγκεκριμένα κέρδισε τους πρωταθλητές Αλβανίας, Εσθονίας, Γερμανίας και Ουγγαρίας, εξήλθε ισόπαλη 3-3 με τους πρωταθλητές Νορβηγίας ενώ ηττήθηκε με το βαρύ 5-1 από τους πρωταθλητές Σλοβακίας.

Καλύτερη επίθεση

Την 3η καλύτερη επίθεση και στους δύο γύρους έχει η ομάδα μας με μέσο όρο 5,17 τέρματα ανά παιχνίδι. Συγκεκριμένα σκόραρε 31 τέρματα με την Baku να βρίσκεται στην 1η θέση με 38 ενώ ακολουθεί το Minsk με 36. Την 5άδα συμπληρώνουν οι Bielsko-Biała με 22 και η Sporting Paris με 22.

Καλύτερη άμυνα

Στους δύο γύρους που έλαβε μέρος η ομάδα μας δέχθηκε συνολικά 15 τέρματα έχοντας μέσο όρο 2,5 τέρματα ανά παιχνίδι.

Σκόρερ

Στα 6 τέρματα έφτασε στο UEFA Futsal Cup ο Κωνσταντίνος Κουλουμπρής ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στον θεσμό και 3ος απ’ όλους τους φουτσαλιστές σε Προκριματικό και Main Round. Στα 4 τέρματα έφτασαν οι Leo και Τουμαζής ενώ ακολουθεί ο Nuninho με 3.

Ασίστ

Την 1η θέση στον πίνακα των ασίστ σε Προκριματικό και Main Round αντίστοιχα βρίσκεται ο Ισπανός άσος της ομάδας μας Johny ο οποίος έφτασε τις 5 στον θεσμό. Στην 2η θέση με τέσσερις έφτασε ο Xuxa ενώ ακολουθούν με τρεις οι Leo και Nuninho.

ΑΠΟΕΛ - MVFC Berettjóújfalu 3-2 (2ος Αγώνας Main Round, UEFA Futsal Cup 03/10/2014)


ΑΠΟΕΛ - Vegakameratene 3-3 (3ος Αγώνας Main Round UEFA Futsal Cup 05/10/2014)


@apoelcomcy
apoel.com.cy

No comments:

Post a Comment