Thursday 9 October 2014

Πόρισμα Αλωνεύτη: Σπονδυλόλυση και σπονδυλολίσθηση Ά βαθμού και δισκοπάθεια και....

#Apoel
και όποιος κατάλαβε.. κατάλαβε - ένας Καφές βαρύς, γλυκύς, βραστός με λίγο νερό και με 3 φουσκάλες.

Με απογευματινή του ανακοίνωση, ο ΑΠΟΕΛ μας ενημερώνει για την πορεία των τραυματισμών των Αλωνεύτη και Ντε Βινσέντι, χρησιμοποιώντας και πάλι δυσκολονόητους ιατρικούς όρους για τον απλό φίλαθλο.

Η ενημέρωση @apoelfcofficial:
-Ολοκληρώθηκε ο εργαστηριακός έλεγχος σε Στάθη Αλωνεύτη και Tomas De Vincenti.
Στον De Vincenti διεγνώστη αιμάτωμα στον τετρακέφαλο...

Στον Αλωνεύτη, σπονδυλόλυση και σπονδυλολίσθηση Ά βαθμού καθώς και μετρίου βαθμού δισκοπάθεια επί παλαιού εδάφους...

Και οι δύο θα ακολουθήσουν φυσιοθεραπευτική αγωγή.

Ο Αλωνεύτης θα παρουσιαστεί και στο ιατρικό επιτελείο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Σε σχέση με τους τραυματίες που ταξίδεψαν στην Σερβία για θεραπεία από την ειδική θεραπεύτρια, Μαριαννά:
Επέστρεψε πίσω ο Γιώργος Εφραίμ από την Σερβία, χωρίς να παρουσιάσει κάτι το ανησυχητικό και έτσι έχει ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους παίκτες στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων της Εθνική Κύπρου.

Γουστάβο Μαντούκα και Βινίσιους επιστρέφουν αύριο


2 comments:

  1. Με όλο το σέβας προς την εταιρεία του ΑΠΟΕΛ, αλλά ο κόσμος της ομάδας (όπως και εμείς φυσικά) δεν καταλαβαίνει από ιατρικούς όρους/ορολογίες, εκτός από τους γιατρούς και τους φοιτητές ιατρικών σχολών!

    Καλό θα ήταν, η ενημέρωση να είναι λίγο πιο απλή και να περιλαμβάνει τον χρόνο αποθεραπείας (έστω και στο περίπου) του ποδοσφαιριστή, καθώς και τον χρόνο (πάλι έστω κατά προσέγγιση) που απαιτείται για επιστροφή του στην αγωνιστική δράση!

    Τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ τον ενδιαφέρει π.χ. να μάθει πρώτα, πόσες μέρες θα απουσιάσει ο Αλωνεύτης από τις προπονήσεις και πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά και όχι αν έχει υποστεί… σπονδυλόλυση και σπονδυλοπωςλέγεται, από τη στιγμή ειδικά, που δεν γνωρίζει περί τίνος πρόκειται και προσπαθεί να μάθει κάποιες λεπτομέρειες για την κατάσταση του παίκτη της ομάδας του, μέσω του google.

    ReplyDelete
  2. ΜΑ ΤΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ? ΜΑ ΕΝΝΑ ΜΑΣ ΠΕΛΛΑΝΕΤΕ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΕ ΒΙΣΕΝΤΙ? ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 'Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΕΛΕΓΧΟ? ΟΞΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΧΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ. ΑΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ !!! ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ, ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    ReplyDelete