Friday 14 November 2014

Έχασε με 2-4 και γκρεμίστηκε από την κορυφή του Φούτσαλ


Δεν τα κατάφερε τελικά στο Φούτσαλ, η ομάδα μας, αφού έχασε μέσα στο Λευκόθεο με 2-4 από τους χόχους οι οποίοι πέτυχαν το απόλυτο, με 7 στις 7 νίκες. Η ομάδας έχει πέσει τώρα στη 2η θέση ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 53 τέρματα.

- Χάθηκε απλά μια «μάχη»… ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια 2-4

Την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα δέχθηκε η ομάδα futsal του Σωματείου μας από την Ομόνοια με 4-2, σε παιχνίδι που έγινε στο Λευκόθεο και υποχώρησε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα μας σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα, έμεινε πολύ πίσω από τις πραγματικές της δυνατότητες και έδωσε την ευκαιρία στην Ομόνοια να κατακτήσει τους 3 βαθμούς της νίκης.

Η Ομόνοια μόλις στο 5ο λεπτό κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με την ομάδα μας να ισοφαρίζει με την λήξη του 1ου ημιχρόνου με τον Leo.. Στο 2ο μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 25ο λεπτό και ανέβασαν το σκορ σε 3-1 μερικά λεπτά αργότερα.

Η ομάδα μας πίεσε στην συνέχεια, δημιούργησε και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ, μείωσε 57 δευτερόλεπτα πριν το τέλος σε 3-2 με κεφαλιά του Λειβαδιώτη ωστόσο η Ομόνοια 10 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε πέτυχε και 4ο γκολ γράφοντας το τελικό 4-2.

Με την ήττα αυτή η ομάδα μας παρέμεινε στους 18 βαθμούς με την Ομόνοια να ξεφεύγει πλέον στο +3 και να βρίσκεται στους 21.

Η ήττα ήταν φυσικό να στενοχωρήσει τους αθλητές μας, γνωρίζουν πλέον πως η κατάκτηση του τίτλου εξαρτάται μόνο από τα δικά τους πόδια αφού απέδειξαν πολλάκις φέτος ότι διαθέτουν με διαφορά την καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Χάθηκε απλά μια «μάχη» από τις πολλές που θα υπάρξουν σ’ αυτό το μαραθώνιο, υπάρχουν ακόμα 16 αγώνες, θα αντιμετωπίσουμε την Ομόνοια άλλες 3 φορές και αν η ομάδα μας δείξει την απαιτούμενη σταθερότητα, πειθαρχία και βγάλει στο παρκέ το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Αξίζει να τονίσουμε πως το τμήμα futsal τίμησε αυτή την φορά τον φίλαθλο μας Πόλυ Ζαμπακίδη για την στήριξη του αλλά και την παρουσία τους σε όλους τους αγώνες της ομάδας μας.

Παράλληλα το τμήμα αλλά και γενικά το Σωματείο μας ανακοινώνει πως θα προχωρά σε τακτά χρονικά διαστήματα σε ανάλογες βραβεύσεις προς οπαδούς μας οι οποίοι δίνουν το παρών τους σε όλους τους αγώνες της ομάδας μας. Η αρχή έγινε με τους Σωκράτη Λεπτό και Κυριάκο Ιωάννου ενώ έπεται συνέχεια.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
1  ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ7 - 7-0-0 - 34-13 - 21
2  ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας7601532318
3  ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ7412322513

ApoelGroup
ApoelGroup
ApoelGroup
ApoelGroup

@apoelcomcy

No comments:

Post a Comment