Tuesday 11 November 2014

2 γκολ ο Xuxa τους Χόχους στο Φούτσαλ

Από το ποδόσφαιρο περιμέναμε την νίκη με μεγάλο σκορ, από το Φούτσαλ μας ήρθε και μάλιστα πάνω στους χόχους.

Δελτίο τύπου Σωματείου ΑΠΟΕΛ: Νίκη με ανατροπή και πρόκριση στα προημιτελικά του κυπέλλου φούτσαλ, ΑΠΟΕΛ 4–1 Ομόνοια (Φωτορεπορτάζ – Στιγμιότυπα)

Την πρόκριση της στα προημιτελικά του κυπέλλου futsal εξασφάλισε η ομάδα μας αφού επικράτησε δύσκολα της Ομόνοιας με 4-1 στο Λευκόθεο.

Η ομάδα μας δεν μπήκε πολύ καλά στον αγώνα και βρέθηκε μόλις στο 8ο λεπτό πίσω στο σκορ.

Στην συνέχεια όμως ανασυντάχθηκε, και παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό futsal, αρχικά ισοφάρισε με τον Leo στο 19ο λεπτό και στην συνέχεια ανέτρεψε τα σε βάρος της δεδομένα στο 2ο ημίχρονο και πήρε μια πανάξια νίκη και παράλληλα το εισιτήριο στον επόμενο γύρο του θεσμού.
Σκόρερ της ομάδας μας ο Αλεξίου που έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη (2-1) για να ολοκληρώσει τον θρίαμβο με δύο δικά του γκολ ο εξαιρετικός χθες βράδυ Xuxa που έκανε πραγματικά συγκλονιστικό παιχνίδι και ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Άθως Ευρυπίδου ο οποίος όποτε χρειάστηκε είπε όχι στους φουτσαλιστές της αντιπάλου ομάδας.

Αξίζει να τονίσουμε πως πριν την έναρξη του αγώνα το τμήμα futsal τίμησε τους οπαδούς της ομάδας μας Σωκράτη Λεπτό και Κυριάκο Ιωάννου για την υποστήριξη τους σ’ όλους τους αγώνες των ομάδων μας.

Επόμενος αντίπαλος και πάλι η Ομόνοια αυτή την φορά για τον θεσμό του πρωταθλήματος στο Λευκόθεο την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου στις 19:00.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

apoel.com.cy

No comments:

Post a Comment