Friday 21 November 2014

Τίποτα δεν στάθηκε ικανό να σταματήσει τους Φουτσαλιστές μας, αέλ 3–4 ΑΠΟΕΛ


Οι φουτσαλιστές του ΑΠΟΕΛ, δεν καταλάβουν, ούτε από έδρες, ούτε από διακοπές, ούτε από φοβέρες, ούτε από επεισόδια ούτε από τίποτα.

Ένα ντέρμπι που τα είχε όλα.

Με καρδιά πρωταθλητή… ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ 3-4

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης η ομάδα φουτσαλ του Σωματείου μας πήρε τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκης επί της ΑΕΛ με 4-3 και διατηρήθηκε στο -3 από την κορυφή.

Οι φουτσαλιστές μας πραγματοποίησαν συγκλονιστική εμφάνιση σε μια καυτή έδρα και με καρδιά πρωταθλητή πανηγύρισαν μια παλικαρίσια νίκη σπάζοντας παράλληλα το αήττητο της έδρας της ΑΕΛ.


Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα αφού προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Leo και Λειβαδιώτη με την ΑΕΛ να μειώνει με την λήξη του ημιχρόνου σε 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 ωστόσο άμεση ήταν απάντηση της ομάδας μας που πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Xuxa.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό. Αφού η ομάδα μας απώλεσε κλασσικές ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι δέχθηκε στο 38ο λεπτό την ισοφάριση σε 3-3.

Ακολούθησε διακοπή λόγω αντικειμένων με τους διαιτητές και τις ομάδες να αποχωρούν από το γήπεδο.

Το παιχνίδι επανάρχισε 10 λεπτά αργότερα με την ομάδα μας να καταφέρνει σε διάστημα λιγότερων των 2 λεπτών να πάρει μια σπουδαία νίκη με χρυσό σκόρερ τον Τουμαζή.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι παράγοντες και οι αθλητές της ΑΕΛ κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσουν την αποστολή μας.

Επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας είναι με το Παραλίμνι εκτός έδρας σε 3 περίπου βδομάδες αφού ακολουθεί διακοπή λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών του φούτσαλ.

apoel.com.cy

No comments:

Post a Comment