Friday 21 November 2014

Με Νίκη ο ΑΠΟΕΛ, στέφεται Πρωταθλητής χειμώνα


Σήμερα η ομάδα μας, αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Τσίρειο στάδιο, λίγα μόνο 24ωρα πριν υποδεχτεί τον Μέσσι και την παρέα του στο ΓΣΠ, για τον 6ο όμιλο του Champions League.

Το σημερινό "Le Clasique" αποτελεί το πρώτο από μια σειρά ντέρμπι, που ακολουθούν στην συνέχεια, και που καλείται ο ΑΠΟΕΛ να δώσει, στην προσπάθεια που κάνει για διατήρηση των κεκτημένων.

Ο αγώνας αρχίζει στις 19:00 και θα ειναι τηλεοπτικός από την πλατφόρμα της primetel για τους συνδρομητές της. Ο αγώνας θα είναι διαθέσιμος και σε livestreaming από τον υπολογιστή σας με κόστος 19.99 ευρώ.

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17.00 ενώ εισιτήρια θα πωλούνται και από τα ταμεία του σταδίου για τους οπαδούς και των 2 ομάδων.

Οι οπαδοί της ομάδας μας θα καταλάβουν την Ανατολική Κερκίδα, και του Απόλλωνα τη Δυτική. Λόγω τιμωρίας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μέρος της κάτω, δυτικής κερκίδας θα είναι κλειστό.

Αγωνιστικά...
Ο Γιώργος Δώνης έχει στην διάθεση του, για τον σημερινό αγώνα, όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ομάδας μας και καλείται να επιλέξει το σχήμα εκείνο που θα δώσει στην ομάδα την νίκη και στον κόσμο την ηρεμία, μια ηρεμία που διαταράχθηκε από το ατυχές αποτέλεσμα της άγονης ισοπαλίας απέναντι στην Δόξα την προηγούμενη αγωνιστική.

Ενδεχόμενη νίκη του Απόλλωνα, γκρεμίζει την ομάδα μας από την κορυφή, χωρίς αυτό να σημαίνει οτιδήποτε, αφού ο δρόμος για την Ιθάκη είναι μακρύς.

Ενδεχόμενη νίκη του ΑΠΟΕΛ, ξεφεύγει του διώκτη του κατά 5 βαθμούς, και του εξασφαλίζει τον άτυπο τίτλο του Πρωταθλητή χειμώνα.

Μια ενδεχόμενη ισοπαλία, αφήνει και τις ομάδες ικανοποιημένες, από βαθμολογικής απόψεως και δίνει ακόμα μιαν ευκαιρία στις υπόλοιπες ομάδες να πλησιάσουν κάπως, καθιστώντας το πρωτάθλημα ακόμα πιο ανταγωνιστικό αφού θα δώσει ελπίδα στην Άεκ, την αέλ, ακόμα και την μακρινή ανόρθωση.

Η πρόβλεψη μας για την σημερινή 11αδα που μάλλον έχει να κάνει με το πως θα θέλαμε να δούμε εμείς την ομάδα μας να ξεκινά το παιγνίδι, είναι:
ΠΑΡΝΤΟ
ΣΕΡΤΖΙΟ - ΚΑΡΛΑΟ - ΑΜΟΡΙΝ - ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΕΦΡΑΙΜ - ΜΟΡΑΙΣ - ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ - ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ
ΜΑΝΤΟΥΚΑ - ΣΕΡΙΝΤΑΝ

Διαιτητής της σημερινής συνάντησης είναι Μάριος Τσαγγάρης, πρόσφυγας από το Καπούτι - Μόρφου, με βοηθούς τους Μιχάλη Σωτηρίου - Χαράλαμπο Γεωργίου.

4ος ο Ιωάννης Λαζάρου,
1ος Επιπρόσθετος Διαιτητής   ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
2ος Επιπρόσθετος Διαιτητής   ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Παρατηρητής   ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΥ

ΜΠΙΔΗΣ
Η επέμβαση στον Χαραλαμπίδη, έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία.
Ο αρχηγός της ομάδας μας θα πάρει εξιτήριο αύριο & θα επιστρέψει στη Κύπρο

No comments:

Post a Comment