Monday 17 November 2014

Τα νέα της προπόνησης - Προπώληση εισιτηρίων Απόλλων-ΑΠΟΕΛ



Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση...

Επιστροφή των Διεθνών ποδοσφαιριστών από τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας, είχαμε σήμερα στον Αρχάγγελο.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με την Εθνική ομάδα, Γιώργος Εφραίμ και Μάριος Αντωνιάδης, με την επιστροφή τους στο προπονητικό κέντρο, προχώρησαν σε αποθεραπεία.
Οι ποδοσφαιριστές μας Amorin, Vinicius και Kaka ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα επαναφοράς. Ως γνωστό και οι 3, είχαν ταξιδέψει στο Βελιγράδι όπου υποβλήθηκαν σε θεραπεία από την Μαριάννα Κοβάσεβιτς για μυικό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν.

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό, σήμερα, ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.
Ο Στάθης Αλωνεύτης ακολούθησε κι αυτός πρόγραμμα φυσιοθεραπείας ενώ θα περάσει από εργαστηριακό έλεγχο μετά το "κληροδότημα" που αποκόμισε στον αγώνα της Εθνικής.
 Στον εργαστηριακό ελέγχο που ακολούθησε, δεν διεγνώσθη τραυματισμός αλλά λόγω της ενόχλησης που νιώθει, η κατάσταση του θα επαναξιολογηθεί αύριο.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Η σημερινή προπόνηση έγινε στην παρουσία του προέδρου Πρόδρομου Πετρίδη, του αντιπροέδρου Βάσου Ηλιάδη και του μέλους του Δ.Σ. Γιάννη Δημητρίου. Ο Πρόεδρος μίλησε στους ποδοσφαιριστές λέγοντας ότι η διοίκηση είναι δίπλα τους, ενώ τους υπογράμμισε ότι ο κύριος στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος για να αγωνιστούν ξανά του χρόνου στο ΤΣ.Λ.
Αύριο βράδυ ο Πρόεδρος Πετρίδης θα παραθέσει δεξίωση στο σπίτι του, στους ποδοσφαιριστές, στην τεχνική ηγεσία και στις οικογένειες τους.

Προπώληση εισιτηρίων αγώνα Απόλλων – ΑΠΟΕΛ

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα Απόλλων – ΑΠΟΕΛ για το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας 2014 – 2015 που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο.

Οι φίλαθλοι της Ομάδας μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Ανατολική κερκίδα του Σταδίου και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματά τους ανατολικά του Τσιρείου Σταδίου.

Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων όπως φωτοβολίδες, κροτίδες και ιστούς ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπεται η μεταφορά πανό με πολιτικό, προκλητικό και ρατσιστικό περιεχόμενο.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ €12
ΠΑΙΔΙΚΑ (κάτω των 12) δωρεάν

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ORANGE SHOP

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014: 14:00 – 19:00 & Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014: 09:00 – 13:00
(μόνο για κατόχους διαρκείας, δεσμευμένα για τους κατόχους GOLD/VIP/BOX 24)
Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014: 14:00 – 19:00
(για όλους τους φιλάθλους)
Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014: 09:00 – 14:00
(για όλους τους φιλάθλους)
Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014: 09:00 – 13:00 & 14:00 – 19:00
(για όλους τους φιλάθλους)
Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014: 09:00 – 13:00
(για όλους τους φιλάθλους)
*πληρωμή μόνο με μετρητά

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

• ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 14:00

• ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.

• ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ.

• ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ APOEL FC LOYALTY / MEMBERSHIP

- Με κάθε αγορά (ανεξαρτήτως της ποσότητας των εισιτηρίων) οι κάτοχοι διαρκείας θα λαμβάνουν 35 βαθμούς στα πλαίσια του προγράμματος APOEL FC LOYALTY / MEMBERSHIP. Το προνόμιο ισχύει για όλη τη διάρκεια της προπώλησης για αγορές μόνο από το ORANGE SHOP. Αγορές από τα ταμεία του Σταδίου δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.
- Στο πρόγραμμα συμμετέχουν αυτόματα μόνο οι κάτοχοι διαρκείας 2014-2015.
- Οι βαθμοί θα προστίθενται αυτόματα στο λογαριασμό των κατόχων.
- Επιβάλλεται η προσκόμιση της κάρτας διαρκείας για αγορές εισιτηρίων στο ORANGE SHOP.

Ημερομηνία Έκδοσης: Νοέ 17, 2014

No comments:

Post a Comment